Jump to navigation
Divendres 29 de març, 24h
Del 22 al 29 de març
Dissabte 30 de març
Del 17 al 30 de març
Dies 29 i 30 de març
Del 22 al 31 de març
Del 29 al 31 de març
Dies 30 i 31 de març
Dissabte 21 d'octubre 10:00h Inauguració i presentació de la 10a edició de la fira 11:00h Amargor saludable. Frederic Vinyes, metge naturista 11:00h Superant barreres amb alimentació i esport. Enric Herrera, diagnosticat de càncer i esclerosi múltiple 11:30h Clorit de sodi i salut. Dr. Gabriel Ruiz García, metge i advocat 11:30h Porc ecològic. Recuperant l’equilibri ambiental-animal-humà. Enginyers agrònoms 12:00h Influència de l’estrès, la depressió i altres trastorns psicològics en la salut. Dr. Vicent Guillem,doctor en ciències químiques 12:00h Cura de l’espatllat i esperons (espolons). Medicina tradicional catalana. Joan Juarez, terapeuta 12:30h Vins negres del sud. Vins càlids. Solà Clàssic, Mas de la Caçadora 13:00h La contaminació interna per compostos tòxics en els aliments i els seus efectes en la salut. Dr. Miquel Porta, Investigador i catedràtic de salut pública, Institut Hospital del Mar (IMIM) i Facultat de Medicina de la UAB 13:00h Relaxar els ulls per a veure-hi millor. Mètode Bates i visió natural. Roser Carré, psicòloga i educadora visual 13:30h La teva alimentació pot canviar el món. Brenda Chávez, periodista 13:30h Cuinem amb estèvia. Dolors Mateu, gastroblogger 14:00h Hidratació i nutrició cel·lular. Jesús Boj, diplomat en Terapia Clark i medicina Ayurvèdica 15:00h Presentació del llibre 'A Sweet Revolution'. Julie Burgess i Josep Pàmies 15:30h El moviment per la llibertat de vacunació a Catalunya, Espanya, Europa i al món. Dr. Xavier Uriarte 15:30h La radiestèsia al segle XXI. Epifanio Alcañiz. Radiestesista i investigador. 60′ 16:00h Dieta alcalina, fonaments. Dra. Rosa López. Biòloga molecular. 60′ 16:30h Eines d’autosuficiència sanitària i agrícola per erradicar la misèria a Gàmbia. Xavi Galindo. ONG Cultivant vida. Cooperant. 30′ 17:00h Menjar atents; el poder del mindfulness en l’alimentació. Andrés Martín, doctor en psicologia 17:00h La salut és el límit. Emma Roca, bioquímica i ultrafondista d’elit 18:00h L’osteoporosi no és una qüestió ni de calci ni de làctics. Dra. Olga Cuevas, doctora en bioquímica 18:30h Acte de suport a metges, terapeutes, investigadors i tècniques sanitàries perseguides per l’OMC. Dr. Alberto Martí i Bosch, Dr. Vicent Guillem, Dr. Javier Herráez, Mercedes Milà, etc. 18:30h L’alimentació: una responsabilitat de tots. Canviant l’hàbit de menjar, canviem el món. Ismael Ferrer, divulgador de patrimoni alimentari 18:30h La cuina del formatge. Formatges del Tòrrec, pastor i formarger 19:30h Foodtopia. Reduir la petjada ecològica a gran escala de forma barata i saludable. Jesús Pagan, fundador i director 19:30h Biodansa. Anna Bertran, monitora 19:30h Taller de licor de ratafia i crema catalana, Josep Pedrós
Diumenge 22 d'octubre 10:30h Les noves malalties del progrés i el desenvolupament. Jaume Cortés. Advocat i soci Col·lectiu Ronda. 10:30h Rentar la roba i la llar sense productes químics. Osmicpur. Joan Iglesias, enginyer tècnic agrícola 11:00h TEA. Trastorn espectre-autista … patologia mediambiental. Dra. Rosella Mazzuka, metgessa especialista en trastorn biològic de l’autisme 11:00h Cuidem la vida des del seu inici. Migjorn, casa de naixements 11:00h Beneficis de l’aigua hidrogenada com a antioxidant per la salut.Osmicpur. Joan Iglesias, enginyer tècnic agrícola 11:30h L’estèvia i l’home. Les seves relacions recíproques. Juan Creus, advocat, consultor i empresari 11:30h Secrets de la massa mare. Xusco, forn de pa 12:00h Rutes metabòliques bioquímiques i energètiques. Dr. Alberto Martí Bosch, metge 12:00h Restauració corporal amb la microgimnàstica (cal portar estora). Dra. Roser Munné, metgessa 12:30h Vins blancs i rosats del sud. Solà Clàssic-Mas de la Caçadora, CAT 13:00h La fi de les dietes baixes en greix. Lucía Redondo, dietista, nutricionista i investigadora 13:30h La vitamina C té propietats anti tumorals. Dr. Óscar Aguilera, doctor en biologia molecular 13:30h Bombons casolans més simples que el mecanisme d’un xumet.Xocolata Aynouse 13:30h Tast de cervesa amb aigua de mar. Pàmies vitae 14:30h Taller pràctic de radioestèsia: prospecció en directe d’un espai. Epifanio Alcañiz 15:00h Què hi ha de cert en el que t’expliquen sobre l’homeopatia? Dr. Hector Cruz, metge neuròleg 16:00h El salt cap a un nou paradigma de salut. La medicina del futur. Dr. Javier Herráez, Fernando Rivadulla, metge i terapeuta 16:00h Taller d’elaboració d’ormus. Joan Ramon Orriols i Enric Cerqueda 16:00h Autogestiona’t la salut: productes per la higiene diària. Nur Gaia, CAT 16:30h Dieta i emocions: claus per alimentar la teva felicitat amb consciència. Mareva Gillioz, dietista i coach nutricional 17:00h El superaliment del Pirineu: gratacool. Emma Roca, bioquímica i ultrafondista d’elit 17:30h Alimentació i plantes per ajudar en processos oncològics. Aleix Pàmies, terapeuta 18:00h Cor helicoidal, coherència cardíaca, coherència social. Dr. Manel Ballester, catedràtic de medicina i cardiòleg 18:00h Rebosteria amb estèvia, Dolça revolució 18:30h Com frenar l’envelliment i la malaltia. Luz Moñiz, terapeuta i tècnica en microscòpia cel·lular 19:00h Homenatge al nou Catedràtic de la natura 2017, Dolça Revolució
5€ | 8€
Fira alimentació