Fires i festes
,
2017
Dies 21 i 22 d'octubre
Pavelló Firal Inpacsa
Balaguer

10a Fira d'alimentació i salut

Programa: 

Dissabte 21 d'octubre
10:00h Inauguració i presentació de la 10a edició de la fira
11:00h Amargor saludable. Frederic Vinyes, metge naturista
11:00h Superant barreres amb alimentació i esport. Enric Herrera, diagnosticat de càncer i esclerosi múltiple
11:30h Clorit de sodi i salut. Dr. Gabriel Ruiz García, metge i advocat
11:30h Porc ecològic. Recuperant l’equilibri ambiental-animal-humà. Enginyers agrònoms
12:00h Influència de l’estrès, la depressió i altres trastorns psicològics en la salut. Dr. Vicent Guillem,doctor en ciències químiques
12:00h Cura de l’espatllat i esperons (espolons). Medicina tradicional catalana. Joan Juarez, terapeuta
12:30h Vins negres del sud. Vins càlids. Solà Clàssic, Mas de la Caçadora
13:00h La contaminació interna per compostos tòxics en els aliments i els seus efectes en la salut. Dr. Miquel Porta, Investigador i catedràtic de salut pública, Institut Hospital del Mar (IMIM) i Facultat de Medicina de la UAB
13:00h Relaxar els ulls per a veure-hi millor. Mètode Bates i visió natural. Roser Carré, psicòloga i educadora visual
13:30h La teva alimentació pot canviar el món. Brenda Chávez, periodista
13:30h Cuinem amb estèvia. Dolors Mateu, gastroblogger
14:00h Hidratació i nutrició cel·lular. Jesús Boj, diplomat en Terapia Clark i medicina Ayurvèdica
15:00h Presentació del llibre 'A Sweet Revolution'. Julie Burgess i Josep Pàmies
15:30h El moviment per la llibertat de vacunació a Catalunya, Espanya, Europa i al món. Dr. Xavier Uriarte
15:30h La radiestèsia al segle XXI. Epifanio Alcañiz. Radiestesista i investigador. 60′
16:00h Dieta alcalina, fonaments. Dra. Rosa López. Biòloga molecular. 60′
16:30h Eines d’autosuficiència sanitària i agrícola per erradicar la misèria a Gàmbia. Xavi Galindo. ONG Cultivant vida. Cooperant. 30′
17:00h Menjar atents; el poder del mindfulness en l’alimentació. Andrés Martín, doctor en psicologia
17:00h La salut és el límit. Emma Roca, bioquímica i ultrafondista d’elit
18:00h L’osteoporosi no és una qüestió ni de calci ni de làctics. Dra. Olga Cuevas, doctora en bioquímica
18:30h Acte de suport a metges, terapeutes, investigadors i tècniques sanitàries perseguides per l’OMC. Dr. Alberto Martí i Bosch, Dr. Vicent Guillem, Dr. Javier Herráez, Mercedes Milà, etc.
18:30h L’alimentació: una responsabilitat de tots. Canviant l’hàbit de menjar, canviem el món. Ismael Ferrer, divulgador de patrimoni alimentari
18:30h La cuina del formatge. Formatges del Tòrrec, pastor i formarger
19:30h Foodtopia. Reduir la petjada ecològica a gran escala de forma barata i saludable. Jesús Pagan, fundador i director
19:30h Biodansa. Anna Bertran, monitora
19:30h Taller de licor de ratafia i crema catalana, Josep Pedrós

Diumenge 22 d'octubre
10:30h Les noves malalties del progrés i el desenvolupament. Jaume Cortés. Advocat i soci Col·lectiu Ronda.
10:30h Rentar la roba i la llar sense productes químics. Osmicpur. Joan Iglesias, enginyer tècnic agrícola
11:00h TEA. Trastorn espectre-autista … patologia mediambiental. Dra. Rosella Mazzuka, metgessa especialista en trastorn biològic de l’autisme
11:00h Cuidem la vida des del seu inici. Migjorn, casa de naixements
11:00h Beneficis de l’aigua hidrogenada com a antioxidant per la salut.Osmicpur. Joan Iglesias, enginyer tècnic agrícola
11:30h L’estèvia i l’home. Les seves relacions recíproques. Juan Creus, advocat, consultor i empresari
11:30h Secrets de la massa mare. Xusco, forn de pa
12:00h Rutes metabòliques bioquímiques i energètiques. Dr. Alberto Martí Bosch, metge
12:00h Restauració corporal amb la microgimnàstica (cal portar estora). Dra. Roser Munné, metgessa
12:30h Vins blancs i rosats del sud. Solà Clàssic-Mas de la Caçadora, CAT
13:00h La fi de les dietes baixes en greix. Lucía Redondo, dietista, nutricionista i investigadora
13:30h La vitamina C té propietats anti tumorals. Dr. Óscar Aguilera, doctor en biologia molecular
13:30h Bombons casolans més simples que el mecanisme d’un xumet.Xocolata Aynouse
13:30h Tast de cervesa amb aigua de mar. Pàmies vitae
14:30h Taller pràctic de radioestèsia: prospecció en directe d’un espai. Epifanio Alcañiz
15:00h Què hi ha de cert en el que t’expliquen sobre l’homeopatia? Dr. Hector Cruz, metge neuròleg
16:00h El salt cap a un nou paradigma de salut. La medicina del futur. Dr. Javier Herráez, Fernando Rivadulla, metge i terapeuta
16:00h Taller d’elaboració d’ormus. Joan Ramon Orriols i Enric Cerqueda
16:00h Autogestiona’t la salut: productes per la higiene diària. Nur Gaia, CAT
16:30h Dieta i emocions: claus per alimentar la teva felicitat amb consciència. Mareva Gillioz, dietista i coach nutricional
17:00h El superaliment del Pirineu: gratacool. Emma Roca, bioquímica i ultrafondista d’elit
17:30h Alimentació i plantes per ajudar en processos oncològics. Aleix Pàmies, terapeuta
18:00h Cor helicoidal, coherència cardíaca, coherència social. Dr. Manel Ballester, catedràtic de medicina i cardiòleg
18:00h Rebosteria amb estèvia, Dolça revolució
18:30h Com frenar l’envelliment i la malaltia. Luz Moñiz, terapeuta i tècnica en microscòpia cel·lular
19:00h Homenatge al nou Catedràtic de la natura 2017, Dolça Revolució

Preu: 

5€ | 8€ 

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1