Menjar i beure
,
2017
Dies 18 i 19 de novembre
Diversos espais
Maials

20a Fira de l'Oli Verd

Fira de l'Oli Verd de Maials

Programa: 

Dissabte, 18 de novembre de 2017
09:00-11:00h Esmorzar popular
11:00h Recepció d’autoritats a la sala d’actes de l’Ajuntament
11:30h Inauguració i actuació de la Colla Gegantera de Maials
17:00-19:00h Jornada Tècnica. Xerrada 'Tipologies d’oli d’oliva i les seves qualitats', xerrada 'Propietats medicinals i terapèutiques de l’oli d’oliva' i tast tècnic d’oli d’oliva verge extra. Metodologia del tast'

Diumenge, 19 de novembre de 2017
09:00-11:00h Esmorzar popular
10:00h Jornada tècnica, xerrada 'La importància de la fertilització amb matèria orgànica' i presentació del productes elaborats per Fervosa
11:00h Passejada de cavalls i carrusel per tota la vila
12:00h Presentació del projecte 'Camins de l'or líquid'
17:30-19:00h Jornada tècnica, xerrada ‘Gastronomia d’oli d’oliva verge extra, com aplicar l’oli d’oliva verge extra a la cuina, degustació i elaboració d’aliments amb oli d’oliva verge extra'
18:30h Lliurament d’obsequis als expositors i clausura

Més informació: 

  • imatge de control 1per1