AGENDA
Música
Dimecres 13 de setembre, 20h
2017
Teatre Principal
  • Lleida

Concert 'David Gilmour at Pompeii'

Després d'una llarga i exitosa carrera al capdavant de la banda Pink Floyd, David Gilmour torna amb força amb el seu disc en solitari. 45 anys després que la banda Pink Floyd gravés 'Live at Pompeii' des d'aquest llegendari escenari, Gilmour trepitja de nou l'amfiteatre romà durant dues nits per promocionar el seu àlbum 'Rattle That Lock', que ja s'ha convertit en número 1 en vendes. 

Sinopsi: 

'David Gilmour at Pompeii' és un espectacle audiovisual que inclou làser, pirotècnia, una pantalla circular gegant amb films originals i un repertori ple de clàssics. El Teatre Principal de Lleida ofereix aquest espectacle únic i en exclusiva el pròxim dimecres 13 de setembre a les 20h, per tal que els seguidors de Gilmour i de Pink Floyd puguin vibrar al ritme de cançons com, per exemple, 'The Great Gig in the Sky' i 'One of These Days'.

El film, enregistrat en directe pel director Gavin Elder el 7 i 8 de juliol de 2016, mostra l'artista al cim de la seva carrera artística, amb un material increíble, una banda del més elevat nivell internacional, en un entorn únic i en una ocasió del més especial.

Més informació: 

David Gilmour

Et pot interessar

Gala lírica. Àries, romances, duos i cançons
Divendres 20 d'octubre, 20:30h
Lleida
Pau Riba
Dissabte 30 de setembre
Les Borges Blanques
Cafeteria Slàvia, concert, música, Roger Mas, actuació, febrer, 2017, Surtdecasa Ponent
Dissabte 30 de setembre, 22h
Olesa de Montserrat
Blaumut
Divendres 29 de setembre, 20h
Lleida
Dimecres 4 d'octubre, 19h
El Vendrell
The Wandering Orchestra
Dimecres 27 de setembre, 21h
Lloret de Mar
El llop ferotge
Diumenge 12 de novembre
El Vendrell
Mindfullness
Diumenge 29 d'octubre, 10h
Lleida