AGENDA
Música
Dimecres 13 de setembre, 20h
2017
Teatre Principal
  • Lleida

Concert 'David Gilmour at Pompeii'

Després d'una llarga i exitosa carrera al capdavant de la banda Pink Floyd, David Gilmour torna amb força amb el seu disc en solitari. 45 anys després que la banda Pink Floyd gravés 'Live at Pompeii' des d'aquest llegendari escenari, Gilmour trepitja de nou l'amfiteatre romà durant dues nits per promocionar el seu àlbum 'Rattle That Lock', que ja s'ha convertit en número 1 en vendes. 

Sinopsi: 

'David Gilmour at Pompeii' és un espectacle audiovisual que inclou làser, pirotècnia, una pantalla circular gegant amb films originals i un repertori ple de clàssics. El Teatre Principal de Lleida ofereix aquest espectacle únic i en exclusiva el pròxim dimecres 13 de setembre a les 20h, per tal que els seguidors de Gilmour i de Pink Floyd puguin vibrar al ritme de cançons com, per exemple, 'The Great Gig in the Sky' i 'One of These Days'.

El film, enregistrat en directe pel director Gavin Elder el 7 i 8 de juliol de 2016, mostra l'artista al cim de la seva carrera artística, amb un material increíble, una banda del més elevat nivell internacional, en un entorn únic i en una ocasió del més especial.

Més informació: 

David Gilmour

Et pot interessar

Porc Passió
De l'1 al 30 de novembre
Lleida
Dàmaris Gelabert
Diumenge 26 de novembre, 18h
Alpicat
El Més Petit de Tots
De l'11 al 26 de novembre
Lleida
Concert, Lauzeta, folk, celta, música, alternatiu, Antares, Lleida, agost, 2016, Surtdecasa Ponent
Diumenge 28 de gener, 19h
Lleida
El último de la fila
Dissabte 25 de novembre, 23:45h
Lleida
Cevera, Segarra, visita guiada, guia, novembre, 2016, Surtdecasa Ponent
Diumenge 10 de desembre, 12h
Cervera
Y-X o la fidelitat dels cignes negres
Divendres 24 de novembre, 21h
Celrà