AGENDA
Espectacles
Diumenge 26 de novembre, 18h
2017
Gran Teatre de la Passió
  • Cervera

Espectacle 'La comèdia'

Sinopsi: 

Aquesta és la història d’una ciutat i d’un teatre, un teatre que els seus habitants l’anomenaven el teatre 'La comèdia'!

'La Comèdia' no és un teatre com els altres, és molt especial, perquè, a dins hi viuen ben amagadets, uns éssers màgics, els follets tramoies, que són els encarregats que el teatre La Comèdia sigui un espai màgic on tot és possible. Però, un bon dia, l’ajuntament va decidir enderrocar La Comèdia per fer-hi un gran centre comercial. L’alcalde encarrega a l’Encarnita i en Minguet, dos simpàtics treballadors de la brigada de manteniment, buidar La Comèdia abans de ser enderrocat. Però ells, quan entren a l’escenari, descobreixen la màgia del teatre i creen un inesperat món imaginari ple de joc, fantasia i molt d’humor. L’acabaran enderrocant el teatre La Comèdia?

Us convidem a venir al teatre i viure amb nosaltres aquesta fantàstica, divertida i trepidant comèdia per a tots els públics que es passeja pel fascinant univers d’un teatre molt particular. Entre tots podem aconseguir que la màgia del teatre La Comèdia no desaparegui.

Més informació: 

Menuda comèdia

Et pot interessar

Màrius
Dimarts 21 de novembre, 21h
Lleida
Pool
Divendres 24 de novembre, 21h
Juneda
David Carabén
Dimarts 28 de novembre, 19h
Lleida
Y-X o la fidelitat dels cignes negres
Divendres 24 de novembre, 21h
Celrà
Montsonís
Divendrs 24 de novembre, 20h
Montsonís
Cervera, Segarra, mercat, antiqüari, objectes, encants, gener, 2017, Surtdecasa Ponent
Dissabte 2 de desembre, 10h
Cervera
Leandre
Del 4 de novembre al 28 de gener
Lleida