AGENDA
Espectacles
Diumenge 26 de novembre, 18h
2017
Gran Teatre de la Passió
  • Cervera

Espectacle 'Menuda comèdia'

Sinopsi: 

Aquesta és la història d’una ciutat i d’un teatre, un teatre que els seus habitants l’anomenaven el teatre 'La comèdia'!

'La Comèdia' no és un teatre com els altres, és molt especial, perquè, a dins hi viuen ben amagadets, uns éssers màgics, els follets tramoies, que són els encarregats que el teatre La Comèdia sigui un espai màgic on tot és possible. Però, un bon dia, l’ajuntament va decidir enderrocar La Comèdia per fer-hi un gran centre comercial. L’alcalde encarrega a l’Encarnita i en Minguet, dos simpàtics treballadors de la brigada de manteniment, buidar La Comèdia abans de ser enderrocat. Però ells, quan entren a l’escenari, descobreixen la màgia del teatre i creen un inesperat món imaginari ple de joc, fantasia i molt d’humor. L’acabaran enderrocant el teatre La Comèdia?

Us convidem a venir al teatre i viure amb nosaltres aquesta fantàstica, divertida i trepidant comèdia per a tots els públics que es passeja pel fascinant univers d’un teatre molt particular. Entre tots podem aconseguir que la màgia del teatre La Comèdia no desaparegui.

Més informació: 

Menuda comèdia

Et pot interessar

Pintura flamenca
Dimarts 24 d'octubre, 19h
Lleida
Art
Divendres17 de novembre, 21h
Lleida
Estiu 1993
Diumenge 22 d'octubre, 18h
Juneda
Dissabte 21 d'octubre, a partir de les 10h
Girona
Concert, Lauzeta, folk, celta, música, alternatiu, Antares, Lleida, agost, 2016, Surtdecasa Ponent
Diumenge 22 d'octubre, 19h
Lleida
Caixanegra
Del 6 d'octubre al 2 de novembre
Lleida
Art
Diumenge 22 d'octubre, 19h
Balaguer
Cyrano de Bergerac
Dijous 16 de novembre, 20h
Lleida