Arts
,
2017
Del 4 de novembre a l'1 de desembre
Espai Cavallers
Lleida

Exposició 'Ab Lib'

A l’exposició Ad Lib, el visitant podrà descobrir diàleg artístic entre 5 creadors lleidatans i 5 creadors d’arreu del país prenent com a motiu la creació de joia contemporània.

Per tal d’aprofundir en aquesta disciplina artística, cada creador de Lleida ha buscat un altre artista no lleidatà amb el que establir un diàleg entre  els seus treballs artístics, creant una continuïtat entre la joia i altres disciplines artístiques com ara obres en videoart o obra gràfica.

Així, els artistes Jordi Aparicio, Eugènia Besora, Marta Burgués, Ignasi Capdevila, Irene Carrera, Cris joies, Xavier Monclús, Elisenda Santacreu, Tensi Solsona i Insun Yu volen mostrar en aquesta exposició que el que compta no és tant l’ús de materials nobles per crear les joies sinó la seva originalitat i els aspectes innovadors lligats a l’ús de noves tècniques i nous materials. S’ha buscat incidir en la percepció de l’espectador i que el visitant reconegui el segell inconfusible del seu autor en les peces mostrades Darrera d’una creació, sempre hi ha la mirada de l’artista que l’ha creat, conèixer la seva intenció ens fa entendre i valorar el seu treball.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1