Música
,
2018
Divendres 2 de febrer, 21h
Cafè del Teatre
Lleida

Concert de La Soul Machine

La Soul Machine presenta el seu nou disc Una nota a la nevera (RGB Suports 2017) es presenta com un pas decidit cap a la maduresa del grup com a banda de soul i funk amb temes propis escrits en català. En aquest nou capítol de la seva llarga trajectòria musical, els del Priorat aposten per una sonoritat i unes lletres plenes de vitalitat i optimisme. Segons el grup, "cadascú madura a la seva manera però els que segueixen el camí del soul, no tenen més remei que madurar insistint encara més en difondre l’alegria i la força de la seva música sempre que sigui possible”. 

Amb 'Una nota a la nevera' el grup vol insistir a no deixar que s'oblidin els projectes, els canvis que volem fer així com seguir lluitant pels somnis que perseguim. Amb aquesta nova entrega formada per 10 cançons, La Soul Machine també apel•la a les coses petites. “És important que no s’oblidi un projecte, un canvi a la nostra vida. Ho anotem i cap a la nevera. I si a la nevera no hi caben més notes, les posem notes al rentaplats... Que la mida de la nevera no ens ha de condicionar els horitzons", conclou el grup. 

La Soul Machine va publicar el 2015 ‘Terra Negra’ a través del mateix segell i el 2016 van ser la cançó de l’estiu de Tv3. Manu Ruiz, veu. Francesc Brull, baix i veus. Toni Just, guitarra. Pau Terol, piano. Carlos Brull, bateria. Jordi Barceló, trombó Raül Vinyes, saxo tenor. Cisco Barceló, saxo baríton. Josué Garcia, trompeta. 

Preu: 

10€ anticipada | 13€ taquilla

Més informació: 

  • imatge de control 1per1