AGENDA
Espectacles
Dissabte 25 de març, 22h
2017
Teatre Ateneu
  • Tàrrega

29è Concurs de Grups Amateurs de Teatre 'Ciutat de Tàrrega': 'La venganza de don Mendo'

Torna el Concurs de Grups Amateurs de Teatre 'Ciutat de Tàrrega' un dels certàmens més representatius d’aquest àmbit escènic a Catalunya. En la seva 29a edició, sis muntatges en competició desfilaran pel Teatre Ateneu (22h) tots els dissabtes del 4 de març al 8 d’abril, convidats pel Grup de Teatre BAT de la capital de l’Urgell. Hi seran presents diversos gèneres, oscil·lant de la comèdia al drama, amb interpretacions i escenografies que res tenen a envejar al teatre professional. El palmarès distingirà la millor interpretació principal masculina i femenina, interpretació secundària masculina i femenina, escenografia, direcció i grup.

Els amors i desamors de Magdalena i Don Mendo formen part indissoluble de la dramatúrgia en llengua castellana. L’eterna disputa entre l’amor veritable i l’amor convenient. L’univers de gelosia, enveges i lluites pel poder dins la cort medieval del rei Alfons VII de Castella, a la llum de la genial ploma de l’immortal text de Pedro Muñoz Seca. Un clàssic de l’any 1920 considerat un dels màxims exponents del teatre caricaturesc.

Aportació: 7€
Abonament a les 6 representacions: 30€
Carnet Jove: 3€

Més informació: Ajuntament de Tàrrega

concurs, Teatre, Tàrrega, Urgell, Març, Surtdecasa Ponent, 2017

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 11 de juliol, 22:30h
Lleida
Bat de Teatre
Dissabte 27 de gener, 21:30h
Tàrrega
Espectacle 'Nein' de Jordi Romero Guerrero
Dissabte 20 de gener, 20h
Reus
Plors de cocodril
Dissabte 10 de març, 17h
Lleida
Orquestra Simfònica
Dimarts 6 de març, 9:45h
Lleida
Dissabte 20 de gener, 21:30h
Castelló d'Empúries
Eva
Diumenge 21 de gener, 19h
Tàrrega
Tragèdia al call
Diumenge 4 de març, 10:30h
Tàrrega