Menjar i beure
,
2014
11 i 12 d'octubre
Pavelló Poliesportiu
El Palau d'Anglesola

2a Mostra de formatges

Ja tenim aquí la segona edició de la mostra de formatges del Palau d'Anglesola, avalat per Formatges Camps i el seu reconeixement en forma de premis al millor formatge català de l'any o premis internacionals com el World Cheese Awards.

 

DISSABTE 11

17:30 h Jornada tècnica al local sociocultural del Palau d’Anglesola (plaça de l’Abadia, 7)

'Importància de la llet en l’elaboració del formatge artesà'

Moderadora: Míriam Grasa, veterinària de l’ARCC (Associació de Ramaders de Cabrum de Catalunya)

Manel Pla, Formatgeria Montllobé

Clara Farriol, Formatgeria Valette

Josep Martí, Formatgeria Sant Gil d’Albió
 

19:15 h Tast guiat de formatges Joel Castanyé, del Restaurant Resquitx - La Boscana

21:00 h Cloenda de la jornada

21:30 h Sopar temàtic amb formatge al pavelló poliesportiu, a càrrec del restaurant El Gat Negre Preu 22 €, la inscripció es pot fer a les oficines de l’Ajuntament fins al dia 8 d’octubre.

 

DIUMENGE 12

Mostra de formatges artesans al pavelló poliesportiu.

Es muntaran parades de formatges artesans de diferents indrets de Catalunya, on es podran degustar i adquirir-los directament del productor.

Durant tot el dia hi haurà una aula de tast per a qui vulgui degustar els diferents formatges de la mostra.

 

ACTES:

11:00 h - 12:00 h Taller infantil de formatges, a càrrec d’Alejandro Dibasson, de Bo de Shalom.

12:00 h - 13:00 h Taller de cuina amb formatges, a càrrec d’Agustí, d’A Gust.

13:00 h - 14:00 h Tast guiat de formatges artesans, a càrrec de Xavier Ayala, president de l’Associació Catalana de Sommeliers, maridat amb vins de la Vall del Corb.

17:00 h - 18:00 h Taller infantil de formatges, a càrrec d’Alejandro Dibasson, de Bo de Shalom.

18:00 h - 19:00 h Taller de cuina amb formatges, a càrrec d’Agustí d’A Gust.

19:00 h - 20:00 h - Tast guiat de formatges artesans, a càrrec de Xavier Ayala, president de l’Associació Catalana de Sommeliers, maridat amb melmelades.

  • imatge de control 1per1