Menjar i beure
,
2017
Divendres 28 d'abril, 20:30h
Secrets de Ponent
Lleida

Bacanal de Strudel

Secrets de Ponent i l'advocada especialista en salut alimentària Marta Quintana han preparat el cicle de tallers Bacanal de Strudel!

Es tracta de tres trobades que es desenvoluparan entre el març i el maig que permetran descobrir productes de proximitat i noves tendències 'foodies'.
 

Programa: 

· Va de birres, tast transversal de cerveses artesanes (fruitbeers)
Data: 31 de març, 20:30h
Preu: 15€
Consistirà en un maridatge de Fruit Beers catalanes combinat amb les mermelades artesanes de Fruita Blanch a càrrec d'Albert Echevarría de Republiq Craft Beer. En acabar, es degustarran diversos productes de proximitat.

· Proteïnes voladores, taller de cuina amb insectes
Data: 28 d'abril, 20:30h
Preu: 20€
Es degustarà una selecció de plats cuinats amb insectes, aptes pel consum humà i aprendreu totes les propietats nutritives que ens aporten de la mà del cuiner Toni Alonso.

· 'Posar-se' a la cuina, taller i tast de cuina afrodisíaca
Data: 26 de maig, 20:30
Preu: 20€
Es degustarà una selecció de tastets, cuinats amb ingredients afrodisíacs i aprendreu totes les possibilitats i propietats nutritives que ens aporten de la mà del cuiner Toni Alonso, amb la degustació dels plats cuinats i altres productes de proximitat.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1