Llibres
,
2016
Dijous 13 d'octubre, 18:30h
Biblioteca Pública
Lleida

Cicle 'Els 10 de… Tertúlies literàries amb escriptors lleidatans'

Aquest mes de d’octubre tornen a la biblioteca les sessions del cicle 'Els 10 de… Tertúlies literàries amb escriptors lleidatans'.

Aquest cicle es va iniciar l’abril de 2015 amb la voluntat de donar veu i difondre l’obra dels escriptors locals, i a la vegada promoure la lectura i els fons de la biblioteca per mitjà de les seves recomanacions. El cicle està coordinat i conduït per la periodista Anna Sáez, que s’encarrega d’establir diàleg amb l’autor sobre la seva obra i modera el torn de preguntes, de manera que es fomenti la tertúlia entre els autors i els lectors.

Així, des del començament d’aquest cicle ens han visitat 10 autors amb una àmplia trajectòria i que han obtingut diversos reconeixements en les seves obres: Emili Bayo, Francesc Serés,Jaume Pont, Llorenç Capdevila, Pere Rovira, Rosa Fabregat, Vidal Vidal, Jordi Pàmias, Pep Coll i Imma Monsó. Amb ells, vam poder parlar de com van començar la seva carrera com a escriptors, què els va inspirar a crear les seves obres, com és la seva rutina de treball, el perquè dels seus títols recomanats... i fins i tot ens van confessar algunes anècdotes viscudes!

De cara a la programació d’enguany, s’ha establert el següent calendari de sessions per als propers 3 mesos:

- 13 d’octubre: Albert Villaró
- 10 de novembre: Xavier Macià
- 15 de desembre: Rosario Curiel

Les sessions es realitzen al vestíbul de l’Àrea de col·lecció local (2a planta), a les 18.30 h.

Més informació: Biblioteca Pública de Lleida

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1