Música
,
2017
Divendres 3 de febrer, 22:30h
Cafè del Teatre
Lleida

Concert de Pep Sala

Únic concert a Lleida de la gira d'hivern "Ops! Última ronda", que també serveix per donar per acabada una etapa important de la trajectòria professional de Pep Sala. Iniciada l'any 2000, 16 anys després, la conclou amb la intenció de començar nous projectes, tant en l'àmbit de la música, com fora d'aquest. Després d'aquesta gira Pep Sala obrirà un període sabàtic de concerts. 

Pep Sala celebra 40 anys de carrera professional en el món de la música, i ho ha fet amb l’enregistrament del seu darrer disc, “Ops! Mireu què he fet”, que va ser publicat el passat mes d’abril. Es tracta d’un doble CD, amb 31 cançons de tota la seva trajectòria professional, adaptades i gravades de nou, acompanyat de diversos artistes convidats. 

El repertori de Ops! Última ronda, no només revisa temes d'aquesta darrera etapa de Pep Sala, tampoc hi falten alguns dels èxits de més popularitat amb Sau, o La Banda del Bar, la majoria d'ells inclosos en el seu darrer treball "Ops! Mireu què he fet", un doble CD en el que s'ha acompanyat d'una bona colla d'amics, en el que revisa 40 anys de dedicació professional a la música. 

Preu entrada: 15€ | 18€

Més informació: www.cafedelteatre.com

  • imatge de control 1per1