Arts
,
2017
Dissabte 1 d'abril, 20:45h
Cinemes Magèstic
Tàrrega

Doble projecció terrorífica

Aquest dissabte 1 d’abril a Cinemes Majèstic tindrà lloc la projecció d’un programa doble especial amb films exhibits –i premiats- al darrer Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges.

Es tracta de les pel·lícules 'La autopsia de Jane Doe' i 'Train to busan', les quals ja han esdevingut de culte tot i ser d’estrena recent. Ambdues cintes s’exhibiran sota la marca GalacticTast, el programa d’activitats permanents del Galacticat - Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent que celebra cada any la capital de l’Urgell.

La projecció s’iniciarà amb 'La autopsia de Jane Doe', producció britànica dirigida per André Ovredal. Amb un dipòsit de cadàvers com a únic escenari, el film planteja una original intriga criminal. La peli fou reconeguda amb el Premi Especial del Jurat a Sitges. Després, a 22:30h, prendrà el relleu la cinta coreana 'Train to busan' de Yeon Sang-ho, guardonada també a Sitges en les categories de millor director i efectes especials. Aquesta narra com un virus letal s’estén per Corea del Sud i afecta els passatgers d’un tren bala que lluitaran per la seva supervivència.  

Preu: 8€ (entrada doble) | 5€ (un passi)
Els espectadors disfressats de zombis rebran crispetes i consumició de franc

Més informació: Ajuntament de Tàrrega

  • imatge de control 1per1