AGENDA
Arts
Del 6 de març al 29 d'abril
2017
Biblioteca Pública de Lleida
  • Lleida

Exposició 'La Suite Verdú. Litografia original de Subirachs

Del 6 de març al 29 d’abril de 2017 es podrà veure a la biblioteca l’exposició 'La Suite Verdú. Litografia original de Subirachs', organitzada pels Serveis Territorials de Cultura a Lleida amb el suport de l’Ajuntament de Verdú, i la direcció de Cal Talaveró – Centre d’Art.

Aquesta exposició està formada per dos eixos: 'La Suite Verdú. Litografia original de Subirachs' i 'La col·lecció ‘Art-Visió’ de Cal Talaveró'. D’una banda, es mostra a l’espectador el procés d’elaboració d’una litografia original, agafant com a exemple la litografia original “Verdú” de Subirachs. Així, es podran veure les 8 planxes originals dibuixades per Subirachs per tal d’elaborar l’obra gràfica, més les 15 estampacions en paper (la suite) que narren el procés d’elaboració de manera que l’espectador conegui de forma directa la dificultat i el valor de l’obra gràfica original. De l’altra, es mostrarà la col·lecció d’obra gràfica original 'Art-visió' que va editar en exclusiva el centre d’art Cal Talaveró de Verdú, des del 1996 al 2012, formada per 26 obres gràfiques (gravat, litografia o serigrafia) originals de Subirachs, Guinovart, Artigau, Perico Pastor, Víctor P. Pallarés, Josep Minguell, Artur Duch i Antoni P. Vidal. A cada una de les obres que formen part de la col·lecció 'Art-visió', els autors presenten la seva visió d’una població, tradició, fet històric o esdeveniment, relacionat amb la cultura catalana.

Més informació: Biblioteca Pública de Lleida

La Suite Verdú. Litografia original de Subirachs, exposició, mostra, art, Biblioteca Pública de Lleida, Segrià, març, abril, 2017

Et pot interessar

Orquestra Simfònica
Dimarts 6 de març, 9:45h
Lleida
Porc Passió
De l'1 al 30 de novembre
Lleida
Leandre
Del 4 de novembre al 28 de gener
Lleida
Marcel·lí Antúnez
Divendres 24 de novembre, 19h
Manresa
Desenterrant el Pla de l'Estany
Del 30 de setembre al 7 de gener
Banyoles
Vidal
Del 27 d'octubre al 30 de novembre
Lleida
La verema dels 80. Una emigració civilitzada
Del 7 d'octubre al 26 de novembre
Palafrugell