AGENDA
Arts
Del 6 de març al 29 d'abril
2017
Biblioteca Pública de Lleida
  • Lleida

Exposició 'La Suite Verdú. Litografia original de Subirachs

Del 6 de març al 29 d’abril de 2017 es podrà veure a la biblioteca l’exposició 'La Suite Verdú. Litografia original de Subirachs', organitzada pels Serveis Territorials de Cultura a Lleida amb el suport de l’Ajuntament de Verdú, i la direcció de Cal Talaveró – Centre d’Art.

Aquesta exposició està formada per dos eixos: 'La Suite Verdú. Litografia original de Subirachs' i 'La col·lecció ‘Art-Visió’ de Cal Talaveró'. D’una banda, es mostra a l’espectador el procés d’elaboració d’una litografia original, agafant com a exemple la litografia original “Verdú” de Subirachs. Així, es podran veure les 8 planxes originals dibuixades per Subirachs per tal d’elaborar l’obra gràfica, més les 15 estampacions en paper (la suite) que narren el procés d’elaboració de manera que l’espectador conegui de forma directa la dificultat i el valor de l’obra gràfica original. De l’altra, es mostrarà la col·lecció d’obra gràfica original 'Art-visió' que va editar en exclusiva el centre d’art Cal Talaveró de Verdú, des del 1996 al 2012, formada per 26 obres gràfiques (gravat, litografia o serigrafia) originals de Subirachs, Guinovart, Artigau, Perico Pastor, Víctor P. Pallarés, Josep Minguell, Artur Duch i Antoni P. Vidal. A cada una de les obres que formen part de la col·lecció 'Art-visió', els autors presenten la seva visió d’una població, tradició, fet històric o esdeveniment, relacionat amb la cultura catalana.

Més informació: Biblioteca Pública de Lleida

La Suite Verdú. Litografia original de Subirachs, exposició, mostra, art, Biblioteca Pública de Lleida, Segrià, març, abril, 2017

Et pot interessar

Iolanda Sebé, una habitació pròpia
Del 21 de juliol al 17 de setembre
Lleida
Del 19 de juliol al 30 de setembre
El Vendrell
En el fil de l'aigua
Del 22 de juliol al 30 d'agost
Gualter
La la land
Dimecres 26 de juliol, 22:15h
Tàrrega
Una història de pel·lícula 2017
Divendres 28 de juliol, 20.30h
Lloret de Mar
Festival Tempo sota les estrelles - Girona 2017
Del 20 de juliol al 13 d'agost
Girona