AGENDA
Arts
Del 6 de març al 29 d'abril
2017
Biblioteca Pública de Lleida
  • Lleida

Exposició 'La Suite Verdú. Litografia original de Subirachs

Del 6 de març al 29 d’abril de 2017 es podrà veure a la biblioteca l’exposició 'La Suite Verdú. Litografia original de Subirachs', organitzada pels Serveis Territorials de Cultura a Lleida amb el suport de l’Ajuntament de Verdú, i la direcció de Cal Talaveró – Centre d’Art.

Aquesta exposició està formada per dos eixos: 'La Suite Verdú. Litografia original de Subirachs' i 'La col·lecció ‘Art-Visió’ de Cal Talaveró'. D’una banda, es mostra a l’espectador el procés d’elaboració d’una litografia original, agafant com a exemple la litografia original “Verdú” de Subirachs. Així, es podran veure les 8 planxes originals dibuixades per Subirachs per tal d’elaborar l’obra gràfica, més les 15 estampacions en paper (la suite) que narren el procés d’elaboració de manera que l’espectador conegui de forma directa la dificultat i el valor de l’obra gràfica original. De l’altra, es mostrarà la col·lecció d’obra gràfica original 'Art-visió' que va editar en exclusiva el centre d’art Cal Talaveró de Verdú, des del 1996 al 2012, formada per 26 obres gràfiques (gravat, litografia o serigrafia) originals de Subirachs, Guinovart, Artigau, Perico Pastor, Víctor P. Pallarés, Josep Minguell, Artur Duch i Antoni P. Vidal. A cada una de les obres que formen part de la col·lecció 'Art-visió', els autors presenten la seva visió d’una població, tradició, fet històric o esdeveniment, relacionat amb la cultura catalana.

Més informació: Biblioteca Pública de Lleida

La Suite Verdú. Litografia original de Subirachs, exposició, mostra, art, Biblioteca Pública de Lleida, Segrià, març, abril, 2017

Et pot interessar

Art
Divendres17 de novembre, 21h
Lleida
Pintura flamenca
Dimarts 24 d'octubre, 19h
Lleida
Exposició 'Terre et mer, fragments et traces'
Del 16 de setembre al 29 d'octubre
La Galera
Guinovart
Del 9 de setembre al 12 de desembre
La Pobla de Cérvoles
The Gramophone Allstars Big Band
Dissabte 11 de novembre, 20:30h
El Vendrell
Art
Divendres 20 d'octubre, 21h
Lloret de Mar
Fragment del cartell de la Mostra de Cinema etnogràfic del Parc Nacional
Dimecres 11 d'octubre , 19h
Vielha e Mijaran