AGENDA
Arts
Del 8 de març al 16 d'abril
2017
Cafè del Teatre
  • Lleida

Exposició 'Reºtr”at’s'

El kintsugi o kintsukuroi és una tècnica japonesa originària del segle XV que consistia en restaurar una ceràmica trencada, usant una laca especial i pols d'or. Quan alguna cosa ha patit un dany o té una història, es torna més bonic. El resultat és que la ceràmica no només queda reparada sinó que és encara més fort que l'original. En lloc de tractar d'ocultar els defectes i esquerdes, aquests s'accentuen i celebren, ja que ara s'han convertit en la part més forta de la peça.

L'acceptació de l'inevitable, la imperfecció, la mutabilitat, el commovedor en els defectes, està en el rerefons d'aquesta filosofia.

Utilitzant aquesta filosofia oriental com a base, es presenta aquest projecte. Una sèrie de retrats desfragmentats i alhora units per un fil d'or, i on cada un dels protagonistes porta les coordenades de sis llocs on han pogut sentir i adoptar una veritable mutació en les seves vides. Alhora, en cada un d'ells, s'incorpora una gota de la seva sang, (no només ja per humanitzar el retrat), si no per sostenir alhora la idea que "ningú és una illa complet en si mateix", i que tot i les esquerdes i la direccionalitat de cada un, tots nosaltres posseïm i avancem sobre el mateix flux.

Més informació:
Cafè del Teatre
Jordi Bresolí

exposició, Cafè del Teatre, Jordi Bresolí, art, Lleida, Segrià, 2017, març, abril, Surtdecasa Ponent

Et pot interessar

Art
Divendres17 de novembre, 21h
Lleida
Pintura flamenca
Dimarts 24 d'octubre, 19h
Lleida
Exposició 'Terre et mer, fragments et traces'
Del 16 de setembre al 29 d'octubre
La Galera
Guinovart
Del 9 de setembre al 12 de desembre
La Pobla de Cérvoles
Vibra
Dijous 28 de setembre, 21h
Lleida
Exposició Cases - Adolfo Comes Pons
Del 31 d'agost al 30 de setembre
Tortosa
The Gramophone Allstars Big Band
Dissabte 11 de novembre, 20:30h
El Vendrell