Música
,
2016
Del 5 de juliol al 27 d'agost
Diversos espais
Lleida

Garrigues Guitar Festival

El 5 de juliol es va presentar una nova edició de Les Garrigues Guitar Festival, Memorial Emili Pujol. Es tracta de la cinquena edició del festival, que tindrà més presència territorial, diversitat musical i experiències pels sentits.

És desenvoluparà del 5 de juliol i el 27 d’agost. Juntament amb els concerts, es podrà gaudir de visites guiades, maridatges gastronòmics, documentals, xerrades i una ullada al cel.

Aquest esdeveniment es duu a terme en homenatge al mestre guitarrista i musicòleg garriguenc Emili Pujol, figura representativa internacional de la guitarra al segle XX. El festival vol apropar les més altes manifestacions de la música per a cordes polsades i impulsar com a expressió cultural la música culta a tots els racons de la seva terra natal.

Els municipis de les Borges Blanques, la Granadella, el Cogul, Granyena de les Garrigues, l’Espluga Calba, Arbeca, Juneda, Vinaixa, la Pobla de Cérvoles i Lleida són els municipis que acolliran els concerts de l’edició d’enguany i donaran suport a esdeveniment internacional.

Més informació aquí

  • imatge de control 1per1