Música
,
2015
Divendres 20 de novembre, 22h
Teatre de Ca l'Eril
Guissona

Marc Parrot, en concert

Marc Parrot omplirà de música l'auditori del Teatre de Ca l'Eril!  Parrot repassa el seu repertori amb l’acompanyament de les seves guitarres. Entre anècdotes i cançons ens durà a fer un recorregut peculiar i poètic per la seva discografia.

Després de l’experiència amb el seu primer grup amb qui va gravar un disc a l’any 1990, va començar una carrera com a Marc Parrot component i interpretant els seus propis discs. Fins a l’actualitat, ha publicat 10 discs com a Marc Parrot, 1 amb Regreso a las minas, 3 com a Chaval de la peca, 50 com a productor artístic i ha participat en més de 100 discs des de la part tècnica. Com a autor ha rebut encàrrecs de sintonies per TV i ràdio, jingles publicitaris, bandes sonores, teatre musical i cançons per a d’altres artistes.
“Sortir per la finestra” és el títol del vuitè disc del Marc Parrot. Dotze noves cançons que construeixen un pont entre discos ja clàssics com la Interferència, i aquesta nova entrega on descobrirem lletres més críptiques però igualment plenes de significat, sense faltar aquelles imatges tan belles i úniques que només en Marc sap copsar. A nivell musical el discurs es radicalitza i ens sorprèn amb nous matisos i textures imprevisibles.

ENTRADES
Anticipades: 8 euros
Taquilla: 10 euros 

+ info:http://www.teatrecaleril.cat

  • imatge de control 1per1