Espectacles
,
2016
Dimarts 27 de desembre, 22h
Teatre de Cal Eril
Guissona

Pastorets del s. XXI

Poques presentacions calen per anunciar l'espectacle del mes de desembre a ca l'Eril de Guissona, Pastorets dels s. XXI.

És el clàssic més aclàssic de la nostra programació. Té ànima i carisma de Nadal. Té el pòsit de les coses més costumistes:  l'aroma dels canalons, del rostit i del caldo i carn d'olla; la dolçor dels torrons; el neguit de les curses de neules; la bogeria de l'intercanvi de regals; el neó de les llums de les decoracions; l'atemporalitat dels sobretaules; l'abraçada amb olor de naftalina de tot el parentiu; el cling-cling de la vaixella i el cristall bons; la rigidesa de les tovalles de fil; la lluentor àurica de les canelobres que presideixen la taula; l'escalfor de la llar de foc voltada de converses; el ritme i la cadència dels versos de nadal damunt la cadira; l'humor i la sàtira dels pastorets de Folch i Torres; les paraules interminables de l'Scrable de després dinar; la força del bastó que pica i repica contra el tió; la generositat apudenta del tió adinerat; la xerinola eixordadora de la família que es retroba…
 
I tot gràcies a en Pau Riba i els seus Mortimers, que any rere any es reuneixen damunt dels escenaris més privilegiats de Catalunya per regalar-nos un espectacle que sent aclàssic s'alimenta del clàssic i que ens fa somriure, petar els dits contra les cuixes, moure el cap a banda i banda, riure estrepitosament fins a pixar-nos, mussitar tronades nadales que mai moriran i picar de peus i mans contra tota superfície que es presti per celebrar el Nadal amb cor, cos i ànima!

Preu: 12€ (anticipada) | 14€ (taquilla)
Més informació: Teatre de Cal Eril

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1