Jump to navigation
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Del 18 al 22 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Del 26 d'abril al 5 de maig
Dissabte 11 maig, 11h
PORCPASSIÓ avança cap a la seva 5ª edició consecutiva a Lleida i província afermant la seva reivindicació per la cuina de les carns del porc com uns dels productes més autèntics i populars de la gastronomia lleidatana. Els 36 restaurants d’HOSTALERIA DE LLEIDA participants ofereixen un ampli ventall de plats apostant, durant tot el mes de novembre, per una cuina de proximitat, variada i assequible.
Per primera vegada, en aquesta edició cada establiment decidirà lliurement els preus de la seva oferta. Secret ibèric brasejat amb formatge de cabra caramel·litzat i trio de confitures, Orella de porc, Garrinet cruixent amb curri de mango i llenties saltejades, Escudella, Peus de porc amb calamars i rossinyols, Ofegat de la Segarra o Carpaccio de presa de porc fumada amb tempura de verdures són només una mostra dels plats de PORCPASSIÓ 2016.
Preus: Entre els 5,30€ - 19,50€Més informació: Movimenth