Activa't
,
2017
Dimecres 22 de febrer, 19h
Biblioteca Pública
Lleida

Taula rodona "El futur de les biblioteques públiques: mirades personals"

Una vegada commemorat el centenari de la creació de la xarxa pública de biblioteques a través de l’Any de les Biblioteques que es va dur a terme el 2015, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya promou una campanya de participació ciutadana sota el títol: “100 i ara què?”.

En el seu marc s’ha organitzat un cicle de taules rodones que porta per títol "El futur de les biblioteques públiques: mirades personals" que tindrà lloc en diverses biblioteques del territori català, i que pretén continuar incentivant aquesta reflexió de futur però des d’una perspectiva presencial i directa.
El dimecres 22 de febrer a les 19h la trobada es centrarà a la Biblioteca Pública de Lleida i comptarà amb la participació d’Oriol Martí, director executiu de Fira Tàrrega; Pep Coll, escriptor i escriptor “De capçalera” de la biblioteca; i Àlex Hinojo, activista cultural i responsable d’Amical Wikimedia. La sessió serà conduïda i moderada per Antònia Capdevila, directora de la Biblioteca Pública de Lleida, de manera que després de les intervencions dels ponents, el públic assistent pugui tenir la paraula.

Més informació: Biblioteca Pública

  • imatge de control 1per1