Blogs

Música

Cafè de mitjanit

Dins de la cultura hi és la màgia, i el truc més important és la música. Aquí parlaré de cultura però la música hi tindrà el paper més important.

Sempre he pensat que hem de treure temps d'allà on sigui per fer feliços als altres. Per això vaig estudiar comunicació, per a intentar, mitjançant la paraula, fer més amè tot aquest camí que és la vida. Lleidatà i de casa. No puc viure sense música i sense saber que està passant al món. Per cert, em dic José Manuel, encara que a tothom li agrada dir-me Pepe. Si em llegeixes, millor a la nit i amb un bon cafè.

22/05/2017
Personalment considero que si hi ha dos tipus de música que toquen l'ànima són el Blues i el Soul. Són com una mena de pessigolleig que recorre tot el cos, i que no et poden deixar indiferent.
05/05/2017
Primer de tot demanar perdó per aquesta llarga absència del Cafè de mitjanit, la vida dóna moltes voltes i a vegades involuntària o potser inconscientment, pares algunes coses.
15/02/2017
Si preguntéssim arreu del món quina és, o ha sigut, la millor banda de Rock de la història, probablement, la guanyadora seria Led Zeppelin. Per desgràcia, als que ens agrada aquest tipus de música, ja no els podrem arribar a veure mai en directe.
07/02/2017
Sí, jo vaig veure la gala dels Goya. I no, ni la criticaré ni parlaré de cinema, parlaré de cultura.