Blogs

Música

Cafè de mitjanit

Dins de la cultura hi és la màgia, i el truc més important és la música. Aquí parlaré de cultura però la música hi tindrà el paper més important.

Sempre he pensat que hem de treure temps d'allà on sigui per fer feliços als altres. Per això vaig estudiar comunicació, per a intentar, mitjançant la paraula, fer més amè tot aquest camí que és la vida. Lleidatà i de casa. No puc viure sense música i sense saber que està passant al món. Per cert, em dic José Manuel, encara que a tothom li agrada dir-me Pepe. Si em llegeixes, millor a la nit i amb un bon cafè.

15/02/2017
Si preguntéssim arreu del món quina és, o ha sigut, la millor banda de Rock de la història, probablement, la guanyadora seria Led Zeppelin. Per desgràcia, als que ens agrada aquest tipus de música, ja no els podrem arribar a veure mai en directe.
07/02/2017
Sí, jo vaig veure la gala dels Goya. I no, ni la criticaré ni parlaré de cinema, parlaré de cultura.
13/01/2017
Si fa uns quants dies parlava de la falta de música Rock a la meva ciutat, i em vaig trobar amb el Calling Rock Fest, ara em trobo amb l'arribada del grup del Maresme (Barcelona) Imperial Jade al Cafè del Teatre.
13/12/2016
El cafè de mitjanit és un refugi. Pretén informar, ser un pou d'opinions, un lloc agradable on tot és veritat, mai es menteix. Així doncs, aquí només podreu trobar tot allò que penso, sento i sé.