Activa't
,
2021
Dijous 30 de setembre, 18:30h
CCCB
Barcelona

Conversa amb Richard Ford i Borja Bagunyà

Sessió on el reconegut escriptor Richard Ford, guanyador dels premis Pulitzer i Princesa d'Astúries, conversarà per videoconferència amb l'escriptor Borja Bagunyà al voltant de la seva trajectòria literària i de la seva particular mirada sobre el context polític i social actual. 

Sinopsi: 

Considerat un dels escriptors nord-americans més importants de la seva generació, Richard Ford ha dut a terme a través de la seva obra una crònica social i moral de la societat nord-americana dels darrers temps. Amb una obra que incideix en la mirada crítica sobre els Estats Units, els seus llibres s'han convertit en referents de la narrativa nord-americana contemporània.

És autor, entre molts altres, de la sèrie dedicada al personatge de ficció Frank Bascombe, 'El cronista d'esports' (Empúries i Anagrama, 1990), 'Acció de Gràcies' (Empúries i Anagrama, 2008) i 'Francament, Frank' (Empúries i Anagrama 2015) i del darrer recull de contes 'Lamento lo ocurrido' (Anagrama, 2019), obres que l'han consagrat com una de les veus narratives més importants del panorama literari actual.

Preu: 

 

3€ | Gratuït: Gratuït - Amics del CCCB, persones en situació d'atur, carnet de docent de la Generalitat, persones jubilades amb la Targeta Rosa. 
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Més informació: 

Web CCCB
Facebook CCCB

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1