Arts
,
2021
Del 18 de març al 18 de maig
Espai balcó
Barcelona

Ecoss, ecosistemes de l'inesperat

4a edició d'Ecoss, Ecosistemes de l'Inesperat, el mini-festival d'esdeveniments singulars de cultura digital i gènere, que fa el tret de sortida amb Primavera a l'Arts Santa Mònica i la mostra 'Instal·lacions artístiques Intermèdia', una iniciativa de Kòniclab.

Horari: 

De gener a març:
De dimarts a dissabte: de 10 a 20h
Diumenges i festius: d'11 a 19h

D'abril a octubre:
De dimarts a dissabte: d'11 a 21h
Diumenges i festius: d'11 a 19h

Dilluns tancat, excepte festius.

Sinopsi: 

Les obres que es mostren en aquesta exposició ens fan veure el paisatge desplegant-se, en secció vertical com un estudi de camp biològic-arqueològic (Pareidolia), ens desvetllen mecanismes d'autoregulació (La Pulsió de Vida), apparatuses, objectes prostètics que s'articulen en les plantes i transcriuen el seu llenguatge (Beyond Human Perception), les cuiden (Transmissor Simbiòtic), se les apropien i les vigilen (e - terrari). 

Un viatge inter-espècies que transita escales i relaciona universos delimitats per membranes de vegades imperceptibles, que uneixen o separen entitats i conceptes del que és viu i del que és inert. 

Experiències relacionals que volen interrogar-nos sobre els paradigmes antropocèntrics i contribuir a desplaçar els seus centres d'equilibri i de poder. 

Preu: 

Entrada lliure

Més informació: 

  • imatge de control 1per1