Espectacles
,
2020

Teatre 'Jerusalem' (Suspès!)

Teatre 'Jerusalem', de Jez Butterworth, un muntatge transgressor i divertit inspirat en 'Jerusalem', un himne compost per Sir Hubert Parry sobre uns versos de William Blake el 1916. Molt popular al país, el tema ha estat proposat fins i tot com a himne nacional anglès.

*Durada: 180 minuts

Sinopsi: 

Decadent, abandonat, patètic, però també valent i divertit. Així és l'antiheroi a qui donarà vida Arquillué. És una mena de Falstaff del nostre temps, un personatge modern però que al·ludeix constantment a una Anglaterra medieval idealitzada mentre beu, consumeix drogues o eludeix les autoritats, que el persegueixen per estar fora de tota categoria.

Tot plegat constitueix el retrat d'una Gran Bretanya que perd el contacte amb les arrels, l'estampa d'un món rural esclau dels seus propis mites que, en fer paleses les seves realitats més ombrívoles, fa miques les visions idealitzades de la vella Albió.

Preu: 

27€ | Compra entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autor: Jez Butterworth
Traducció: Cristina Genebat
Direcció: Julio Manrique
Intèrprets: Pere Arquillué, Elena Tarrats, Chantal Aimée, David Olivares, Marc Rodríguez, Víctor Pi, Guillem Balart, Clara de Ramón, Anna Castells i Albert Ribalta, entre d’altres.

Organitza: 

Ajuntament de Tarragona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1