Menjar i beure
,
2020

Fira Gastronòmica de la Truita d'Espinacs amb Suc

Ulldemolins celebra una nova edició de la Festa de la de la Truita d'Espinacs amb suc, que des de fa dos anys ha esdevingut fira de gastronomia al canviar el format tradicional de la diada.

Els i les assistents podran degustar aquest exquisit plat, que es menja principalment per la Quaresma, i conèixer altres delicadeses de la gastronomia local.

Programa: 

Dissabte 7 de març:
11:00h | Centre Cívic: Taller de terrissa per a nens i grans
18:00h | Cal Borrull: Inauguració de l’exposició 'Dones d’empresa' (fins al 21 de març)
18:30h | Centre Cívic: Presentació del llibre 'Ulldemolins setcentista' de Salvador J. Rovira

Diumenge 8 de març:
08:00h | Pels carrers del poble: Toc de matinades
08:30h | Poliesportiu: Esmorzar popular
Durant el matí | Pels carrers del poble: Jocs tradicionals i mercat d’artesania d’arreu del territori
10:30h | Plaça del Loreto: Recepció de les cassoles de truita amb suc pel concurs
11:00h | Plaça del Loreto: Obertura de les degustacions de Truita d’espinacs amb Suc
11:00h | Plaça del Loreto: Demostració de la 6a edició del Xef Júnior
12:00h | Plaça del Loreto: Demostració de l’elaboració de la cassola de truita d’espinacs amb suc
12:00h | Davant l'escola: Plantada i inici del cercavila del gegantó Galderic d’Ulldemolins i la Mulassa petita de Tarragona
12:00h | Plaça del Loreto: Votació popular de la decoració de la truita d’espinacs amb suc
13:45h | Plaça del Loreto: Lectura del Manifest en commemoració del Dia de la Dona
18:00h | Santuari del Loreto: Espectacle musical amb el grup de Gerard Marsal (saxo), Sara Sambola (veu) i Aleix Bové (guitarra)

Organitza: 

Ajuntament d'Ulldemolins

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1