Jump to navigation
Dissabte 20 d'abril, 16:30h
Del 22 de febrer al 21 d'abril
De l'11 al 21 d'abril
Del 18 al 22 d'abril
Divendres 12, 19 i 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Primera edició a Tarragona de la Fira Àpat, la Fira Professional de l’Alimentació i la Gastronomia Catalana de Proximitat i Sostenibilitat. Una fira orientada als professionals i als amants de la gastronomia catalana.
Ademès, amb l'objectiu d'apropar la fira a la ciutadania aquest any es durà a terme Benvingut Estiu, Una trobada informal per apropar els aliments catalans als consumidors a través de food trucks, degustacions i música a l'aire lliure.
La fira vol ser un punt de trobada per impulsar un dels sectors més tocats per la pandèmia: alimentació, gastronomia i turisme. Aquesta edició comptarà amb 70 expositors i dues zones amb 50 activitats on es podrà gaudir de showcookings, xerrades, tallers i Màster Class de la mà de grans professionals del sector que ensenyaran els secrets de la cuina.
Divendres 11 de juny: de 17 a 21h Dissabte i diumenge: d'11 a 21h
Accès gratuït | Cal reservar entrada aquí (enllaç)
Fresh Media Group
Ajuntament de Tarragona i Patronat de Turisme de Tarragona
Web Fira Àpat