AGENDA
Menjar i beure
2016
Del 22 d'abril al 8 de maig
  • Cambrils
38 establiments

4es Jornades dels Fideus Rossos

Les 4es jornades del Fideus Rossos es duran a terme a Cambrils del 22 d’abril al 8 de maig. Durant aquests 17 dies, els restaurants del municipi oferiran uns menús tancats amb les diferents variants de Fideus Rossos com a protagonista als seus establiments. 
 
En aquesta quarta edició, 38 restaurants cambrilencs (8 establiments més que la darrera edició) oferiran les seves propostes gastronòmiques que tindran un element en comú enguany: el maridatge amb els vins i caves de Cava Torelló com a patrocinador de les jornades. Amb l’objectiu de servir més de 6.000 menús dels fideus rossos durant els dies de la promoció, els restaurants ultimen els darrers preparatius a les seves cuines per tal que les receptes siguin tot un èxit. 
 
Els preus dels menús oscil·len entre els 19,50€ i els 48,50€ i entre ells podrem trobar des de plats de la cuina més tradicional cambrilenca, fins a l’espectacularitat i sempre sorprenent cuina d’autor.
 
Cambrils us convida ara a gaudir d'un dels plats més propis, dels que podríem anomenar que estan dintre la categoria de “ranxos mariners”, herència de la cuina cambrilenca que han passat de generació en generació les receptes de Fideus Rossos. 
 
Per cloure les jornades, la Confraria de Pescadors de Cambrils, col·laboradors de les jornades gastronòmiques, oferirà una fideuada popular el dia 8 de maig entre les 11:30 i les 13:30 hores a la zona de l’aparcament de la Confraria,  a un preu simbòlic de 4€/ració + beguda a tots els assistents.
 
Els establiments participants
Els 38 establiments participants són: l’Original, Bresca, Taverna Lekeitio, El Pósito, La Galera, Bec d’Or, Can Solé, l’Escandall, Gami, Club Nàutic, Casa Macarrilla 1966, Denver, Duomo Rest-Pizzeria, La Palmera de la Llosa, Cal Tendre, Rincón de Diego, Casa Gallau, Can Bosch, Acuamar, El Morter, Casavella, Les Barques, Casa Port, Miquel, Miramar, El Faro, Nou Piñas, El Pescador, Al Punt, Germans Miquel’s, l’Espurna, Vora, Moraima, El Maset, Del Mar, La Cuina d’en Jordi, La Tresca i Llop de Mar. 
 
Un calendari gastronòmic consolidat
Aquestes jornades dels Fideus Rossos estan incloses dins el calendari gastronòmic de Cambrils que proposa 10 jornades/esdeveniments a la població i als nostres visitants durant tot l’any. Aquestes jornades segueixen a les ja molt consolidades Galeres (12ena edició) al mes de febrer o l’Encarxofat al mes de març. 

Et pot interessar

Afterbeach Rumbero a Altafulla, 2019
Dissabte 3 d'agost
Altafulla
Contalles del Delta - MónNatura Delta de l'Ebre
Dies 19 i 20 de juliol, 19h
Amposta
Teatre 'Detour'97', dirigida per Dani Herrero Llebaria
Diumenge 21 de juliol, 19h
Barberà de la Conca
Concert de Momo, homenatge a Queen
Divendres 26 de juliol, 22h
Cambrils
Dimecres Tapa, ruta de tapes de Montblanc, 2019
Del 17 de juliol al 21 d'agost
Montblanc
Concert de Marta Soto i Café Quijano a la Pobla de Mafumet, 2019
Dissabte 27 de juliol
La Pobla de Mafumet
Vespres de juliol al Terrat del CERAP, 2019
Del 4 al 30 a de juliol
Riudoms
Cicle d'Habaneres de Salou, 2019
Del 13 de juliol al 31 d'agost
Salou