AGENDA
Música
2016
Dissabte 2 de juliol, 19 h
  • L'Espluga de Francolí
Jardí dels Francolins

6a Trobada de grups i cantautors de la Conca de Barberà Riubombori

El Festival de música i cantautors de La Conca, el Riubombori 2016, celebrarà la sisena edició el pròxim 2 de juliol. Està previst que per l’escenari del Jardí dels Francolins de l’Espluga hi actuïn vuit formacions i cantautors, i la col·laboració especial en format de col·loqui de Roger Mas. Les actuacions musicals es combinaran, per primera vegada, amb dansa, circ i poesía.

Any rere any, el Riubombori s’ha convertit en punt de trobada d’autors i formacions musicals i en una porta oberta per descobrir nous talents. En aquesta aposta decidida en pro de la cultura, el Riubombori 2016 fa un pas més enllà introduint la dansa, el circ i la poesia. Es podran veure coreografies de Jèssica Estadella, malabars de foc amb Cris Bonet, i creació poètica amb Benjamí Heras.
 
Els tambors els Diables Kids de l’Espluga seran els encarregats d’obrir el festival. La percussió donarà pas a altres ritmes, des de folk tradicional a pop rock, passant pel rock&roll i la cançó d’autor. Participen al Riubombori 2016: Cotés, Daniel Sáez, Elena Volpini, Jordi Pèlach, Oriol Casals, Rodamilans, Sara Oriol, Xavier Miró. La clausura anirà a càrrec dels Dj’s Soul Rebels.
 
El Riubombori 2016 comptarà amb diversos espais diferenciats que inclouen des d’una zona infantil a una terrassa per sopar, servei de bar i sopars amb productes ecològics, locals i comarcals. També la l’oportunitat de tastar vi DO Conca de Barberà. En aquesta edició, la decoració de l’entorn adquireix més rellevància, valorant aspectes de sostenibilitat i reutilització.
 
El festival Riumbombori està organitzat per La Cultural Jordi Francolí, entitat creada l’any 2011 que porta el nom artístic del desaparegut cantautor espluguí Jordi Francesch Deutú. La seva figura i el seu llegat tant personal com artístic són l’essència d’aquesta iniciativa musical.

Et pot interessar

Del 10 de juliol al 22 d'agost
Calella de Palafrugell
Cor de cambra femení Scherzo
Dissabte 25 d'abril, 20:30h
Cambrils
Dissabte 13 de juny, 16:30h
Ullà
Lo Riu Sona Festival - Amposta 2020
Dissabte 30 de maig, 18h
Amposta
Banderoles Festa Major
Diumenge 24 de maig, 18h
Figueres
En casa se baila, Música, Streaming
A partir del 18 de març
Setmana Medieval: Les Nits Malignes a Montblanc, 2020
Dissabte 18 d'abril, 00h
Montblanc
Enrique Oliver
Divendres 17 d'abril, 20:30h
Manresa