AGENDA
Menjar i beure
Sabor Salou
2016
Del 15 al 17 d'abril
  • Salou
Passeig Jaume I

6è Sabor Salou

Sabor Salou és una fira gastronòmica al Passeig Jaume I de Salou, concebuda per donar a conèixer l’oferta de restauració del municipi i els productes gastronòmics de qualitat del territori. Sabor Salou té com objectiu augmentar la qualitat i la diversitat de l’oferta turística de Salou així com posicionar el municipi com un referent del turisme gastronòmic. 
 
La primera edició de Sabor Salou va generar més de 15.000 degustacions i va rebre més de 17.000 visitants. L’última edició (2015) va oferir més 25.000 degus tacions a més de 30.000 visitants, amb un total de 35 expositors consolidant-se com un esdeveniment gastronòmic de referència al nostre territori. Els visitants provenen de poblacions veïnes de la Costa Daurada i al Camp de Tarragona, així mateix hi ha un important volum de visitants d’Aragó, Navarra i País Basc que tenen segones residències en aquesta zona. 
 
Sabor Salou és una plataforma idònia per als restauradors i empreses que desitgin donar a conèixer, promocionar, realitzar degustacions i vendre els seus productes entre un públic adult i familiar.
 
Con funciona Sabor Salou?
 
L’accés a Sabor Salou és lliure i per a tots els públics.
 
Per poder degustar les diverses propostes gastronòmiques, s’han d’adquirir “packs de degustació” (5€) – que es canvien als estands de la fira pels diferents plats i begudes. 
 
Els packs degustació estan formats per 3 “Salouets” (monedes Sabor Salou) i una copa de vidre que els visitants es poden endur com a record i que durant la fira els serveix per fer les degustacions. El valor de cada degustació el marca cada establiment. Habitualment, és el valor d’un “Salouet” -una moneda- per degustació. 
 
Els “tallers gratuïts” complementen l’oferta de Sabor Salou. Ves consultant l’apartat ACTIVITATS i podràs descobrir tot el que estem preparant per tu.

Et pot interessar

Cor de veus femení Sally's Army
Dissabte 4 d'abril, 19:30h
Cambrils
Exposició 'Tu tens la clau' a les biblioteques de Tarragona, 2020
Del 31 de març al 30 d'abril
Torredembarra
Teatre familiar 'El drac de les cireres' a càrrec de Jordi Jubany
Dissabte 4 d'abril, 18h
Reus
4a edició del cicle de conferències Cambrils Pensa, 2020
Del 17 de gener al 19 de juny
Cambrils
Exposició 'Aquells bojos al volant'
Del 7 de març al 5 d'abril
Valls
Festival Ja Veus a Tarragona, 2020
De l'1 de març al 4 d'abril
Tarragona