AGENDA
Menjar i beure
2016
Del 13 al 29 de maig
  • Torredembarra
55 establiments

Dtapes per Torredembarra 2016

Conèixer la vitalitat i qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible en una nova edició del Dtapes que aplega 55 establiments del municipi. La ruta tapera tindrà lloc del 13 al 29 de maig, amb el preu de 2,5 € per tapa + beguda.
 
Per incentivar la participació, es realitzaran diferents sorteigs: amb un mínim de 15/tapes segells diferents es pren part en el sorteig de lots de productes Maystar Cosmética, packs d’ampolles de Cervesa Estraperlo, sortides amb catamarà amb CatAventure i  visites guiades al far i marxandatge ofert per Turisme.
 
L’organització compta amb una pàgina web específica per informar i comentar i valorar les millors tapes dtapestorredembarra.cat on s’hi trobarà tota la informació relacionada amb el Dtapes Torredembarra. També es podrà prendre part en el concurs Instagram publicant les imatges que facin referència a l’esdeveniment amb l’etiqueta #DtapesTdb2016 per accedir a un dels premis a les 3 millors fotografies.
 
La ruta de tapes de 55 establiments inclou bars, restaurants, geladeries i, per primera vegada, pastisseries i cocteleria.
 

Et pot interessar

Cor de veus femení Sally's Army
Dissabte 4 d'abril, 19:30h
Cambrils
Exposició 'Tu tens la clau' a les biblioteques de Tarragona, 2020
Del 2 al 31 de març
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Llibre 'Sex ¡oh!: mi revolución sexual' de Lyona
Del 9 al 31 de març
Reus
4a edició del cicle de conferències Cambrils Pensa, 2020
Del 17 de gener al 19 de juny
Cambrils