Espectacles
,
2016
Dijous 28 d'abril, 18 h
Parc del Pinaret
Cambrils

Festival pel Dia Internacional de la Dansa

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, juntament amb el Centre de Dansa Cambrils i Estudi Giselle, organitzen un festival per commemorar el Dia Internacional de la Dansa al Parc del Pinaret dijous, dia 28 d’abril a les 18h. Aquest festival té per objectiu, tal com es va establir en crear aquesta diada, aproximar la dansa al públic en general, tot utilitzant un sol idioma per a tothom, grans i petits, l’idioma del cos, del moviment, convertint a la dansa en la gran protagonista.
 
El Dia Internacional de la Dansa és un acte molt participatiu. Aquesta any, i com a curiositat, l’artista David Callau ha cedit una obra que protagonitza el cartell d’aquesta edició del DID’16.
 
Els alumnes de cada centre interpretaran diversos números de dansa i l’acte acabarà amb un actuació conjunta final on tothom, pares, germans, amics, etc. poden participar, com ja es tradició del DID a Cambrils. 
 
Aquest any ha estat l’Escola Giselle l’encarregada de coreografiar l’actuació final i posar a disposició de tothom el Flashmob DID’16, que podreu trobar al següent enllaç:
 
https://www.dropbox.com/s/1gm99xnu71cou1g/2016.04.28%20coreo%20FINAL.mp4?dl=0
 
Cal destacar que, per segon any consecutiu, el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils atorgarà 8 beques entre els ballarins i ballarines de les dues escoles de dansa participants. Les beques van dirigides a ajudar al desenvolupament dels estudis de dansa.

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar