AGENDA
Espectacles
2016
Dijous 28 d'abril, 18 h
  • Cambrils
Parc del Pinaret

Festival pel Dia Internacional de la Dansa

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, juntament amb el Centre de Dansa Cambrils i Estudi Giselle, organitzen un festival per commemorar el Dia Internacional de la Dansa al Parc del Pinaret dijous, dia 28 d’abril a les 18h. Aquest festival té per objectiu, tal com es va establir en crear aquesta diada, aproximar la dansa al públic en general, tot utilitzant un sol idioma per a tothom, grans i petits, l’idioma del cos, del moviment, convertint a la dansa en la gran protagonista.
 
El Dia Internacional de la Dansa és un acte molt participatiu. Aquesta any, i com a curiositat, l’artista David Callau ha cedit una obra que protagonitza el cartell d’aquesta edició del DID’16.
 
Els alumnes de cada centre interpretaran diversos números de dansa i l’acte acabarà amb un actuació conjunta final on tothom, pares, germans, amics, etc. poden participar, com ja es tradició del DID a Cambrils. 
 
Aquest any ha estat l’Escola Giselle l’encarregada de coreografiar l’actuació final i posar a disposició de tothom el Flashmob DID’16, que podreu trobar al següent enllaç:
 
https://www.dropbox.com/s/1gm99xnu71cou1g/2016.04.28%20coreo%20FINAL.mp4?dl=0
 
Cal destacar que, per segon any consecutiu, el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils atorgarà 8 beques entre els ballarins i ballarines de les dues escoles de dansa participants. Les beques van dirigides a ajudar al desenvolupament dels estudis de dansa.

Et pot interessar

Dissabte 14 de setembre, 21h
Torroella de Montgrí
Teatre 'Detour'97', dirigida per Dani Herrero Llebaria
Diumenge 21 de juliol, 19h
Barberà de la Conca
Concert de Momo, homenatge a Queen
Divendres 26 de juliol, 22h
Cambrils
Dimecres Tapa, ruta de tapes de Montblanc, 2019
Del 17 de juliol al 21 d'agost
Montblanc
Concert de Marta Soto i Café Quijano a la Pobla de Mafumet, 2019
Dissabte 27 de juliol
La Pobla de Mafumet
Espectacle 'Socarrel' - R.O.P.A
Divendres 19 de juliol, 22 i 23:30h
Tortosa
Festival Terra de Bandolers d'Alcover, 2019
Del 19 de juliol al 16 d'agost
Alcover
Vespres de juliol al Terrat del CERAP, 2019
Del 4 al 30 a de juliol
Riudoms