AGENDA
Espectacles
2016
Dijous 28 d'abril, 18 h
  • Cambrils
Parc del Pinaret

Festival pel Dia Internacional de la Dansa

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, juntament amb el Centre de Dansa Cambrils i Estudi Giselle, organitzen un festival per commemorar el Dia Internacional de la Dansa al Parc del Pinaret dijous, dia 28 d’abril a les 18h. Aquest festival té per objectiu, tal com es va establir en crear aquesta diada, aproximar la dansa al públic en general, tot utilitzant un sol idioma per a tothom, grans i petits, l’idioma del cos, del moviment, convertint a la dansa en la gran protagonista.
 
El Dia Internacional de la Dansa és un acte molt participatiu. Aquesta any, i com a curiositat, l’artista David Callau ha cedit una obra que protagonitza el cartell d’aquesta edició del DID’16.
 
Els alumnes de cada centre interpretaran diversos números de dansa i l’acte acabarà amb un actuació conjunta final on tothom, pares, germans, amics, etc. poden participar, com ja es tradició del DID a Cambrils. 
 
Aquest any ha estat l’Escola Giselle l’encarregada de coreografiar l’actuació final i posar a disposició de tothom el Flashmob DID’16, que podreu trobar al següent enllaç:
 
https://www.dropbox.com/s/1gm99xnu71cou1g/2016.04.28%20coreo%20FINAL.mp4?dl=0
 
Cal destacar que, per segon any consecutiu, el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils atorgarà 8 beques entre els ballarins i ballarines de les dues escoles de dansa participants. Les beques van dirigides a ajudar al desenvolupament dels estudis de dansa.

Et pot interessar

Pau Riba i la banda The Mortimers
Divendres 24 de gener, 22h
Tarragona
Cariño
Divendres 25 d'octubre, 21:30h
Tarragona
Dissabte 9 de novembre, 20:30h
Palamós
Diumenge 3 de novembre, 18h
Figueres
Festival Dansat - SAT! Sant Andreu Teatre 2019
Del 19 al 27 d’octubre
Barcelona
Exposició 'Del Caribe al Mediterráneo'
Del 30 de setembre al 30 d'octubre
Cambrils
Cicle Diumenges al Teatre, Cambrils, 2019
Del 22 de setembre al 10 de novembre
Cambrils