Cicle Gaudí

Uno para todos

Sinopsi

Un professor interí assumeix la tasca de ser tutor de sisè de primària en un poble completament desconegut per a ell. Quan descobreix que ha de reintegrar a un alumne malalt a l'aula, es troba amb un problema encara més gran: cap dels seus companys vol que torni a classe.

Horaris: 

Divendres 15 de gener: 19:30h
Museu Comarcal de la Conca de Barberà - Montblanc

Dissabte 16 de gener: 17:00h
Biblioteca - Belltall

Dijous 21 de gener: 19:00h
C. Cultural L'Infant Pere - L'Hospitalet de l'Infant

Dissabte 23 de gener: 19:00h
Convent de les Arts - Alcover

Diumenge 24 de gener: 18:30h
Centre Recreatiu - Vilallonga del Camp

 

Més informació: 
Web Cicle Gaudí

L'ofrena

Sinopsi

La Violeta, una prestigiosa psiquiatra, rep una visita inesperada a la seva consulta. Es tracta de la Rita, la dona del Jan, un antic amor d’adolescència de la Violeta que va marcar la seva vida després abandonar-la de manera traumàtica vint anys enrere. La Rita visita a la Violeta amb el pretext de recuperar l’amor del seu marit. No obstant això, el que la Violeta desconeix és que aquesta visita és el primer pas del Jan per intentar reescriure la seva història.

Horaris: 

Diumenge 14 de març: 18:30h
Centre Recreatiu - Vilallonga del Camp

 

Més informació: 
Web Cicle Gaudí

 

La innocència

Sinopsi

Lis és una adolescent que somia en convertir-se en artista de circ i sortir del seu poble, tot i que sap que per aconseguir-ho haurà de lluitar-ho durament amb els seus pares. És estiu i Lis es passa el dia jugant als carrers del poble amb les seves amigues i flirtejant amb el seu xicot, uns anys més gran que ella. La falta d'intimitat i el xafardeig constant dels veïns obliguen a Lis a portar aquesta relació en secret per a que els seus pares no ho descobreixin. Però aquest estiu idíl·lic arriba al seu final i, amb l'inici de la tardor, Lis descobreix que està embarassada.

Horaris: 

Dijous 7 de gener: 19:00h
C. Cultural L'Infant Pere - L'Hospitalet de l'Infant

 

Més informació: 
Web Cicle Gaudí