Sortegem un CD de La Soul Machine signat!

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.

'Terra negra' és el segon disc de la banda de Falset
El concurs acaba:
dijous, 3 març, 2016 - 12:00

Tenen 15 anys d’experiència portant als escenaris els grans èxits de la música negra. Ara, amb 'Terra negra', el segon treball de la banda, s’han decidit a enregistrar temes propis en català. La Soul Machine està disposada a fer-se sentir, sense renunciar a l’estil i l’energia que els ha dut fins on son, però aquest cop amb veu pròpia. El títol del nou disc no ha estat escollit a l’atzar. Terra negra integra tres conceptes importants per a la banda: la música negra, la terra negra del Priorat (a causa de la llicorella) i els vins negres. L'àlbum ha estat editat per RGB Suports, enregistrat als estudis Nación Funk i produït per Lalo Lopez i Miquelito Superstar, membres de la Fundación Tony Manero.

Si voleu aconseguir el disc 'Terra negra' signat per La Soul Machine només cal que ens envieu un mail indicant el nom del concurs, el vostre nom i DNI a: campdetarragona@surtdecasa.cat

Teniu temps fins el dijous 3 de març a les 12 h. Molta sooooort!!!

I si voleu veure'ls en directe apunteu això:
3r TGN Soul City
Dijous 17 de març, 22 h
Sala Zero, Tarragona