AGENDA
Fires i festes
European Balloon Festival
2018
Del 9 al 15 de juliol
  • Igualada
Diversos espais

European Balloon Festival

L'European Balloon Festival és la concentració internacional de globus aerostàtics més important del nostre país i una de les capdavanteres a nivell europeu, i enguany celebra la seva 22a edició.

A més de la competició esportiva, el Festival comptarà amb la Festa infantil 'Dibuixa el teu parc', l’encesa nocturna de globus Night Glow Piromusical i una Fun Zone al camp de vol de l’Avinguda Catalunya amb activitats per fer en família.

Al llarg dels quatre dies del festival, el visitant pot gaudir de l’espectacle de veure volar més de 50 globus, participar de les diferents activitats programades o bé enlairar-se en un globus, a la vegada que els equips participants duen a terme diferents proves d’exhibició i de competició.

Es reedita un any més el projecte experimental dels Iglús de Vent, teles de globus reciclades que esdevenen construccions efímeres per acollir tota mena d’activitats culturals durant tota la setmana, que realitzaran diverses entitats igualadines per tota la ciutat d'Igualada.

Podeu consultar tot el programa d'activitats, aquí.

 

Et pot interessar

FineArt Igualada 2020
Del 21 de febrer al 15 de març
Igualada
Carnaval Igualada
Dies 22 i 23 de febrer
Igualada
Xavier Mula Tribu de Trueno
Del 10 de febrer al 8 de març
Igualada
La hija de un ladrón
Dijous 20 de febrer, 20h
Igualada