Fires i festes
,
2018
Del 9 al 15 de juliol
Diversos espais
Igualada

European Balloon Festival

L'European Balloon Festival és la concentració internacional de globus aerostàtics més important del nostre país i una de les capdavanteres a nivell europeu, i enguany celebra la seva 22a edició.

A més de la competició esportiva, el Festival comptarà amb la Festa infantil 'Dibuixa el teu parc', l’encesa nocturna de globus Night Glow Piromusical i una Fun Zone al camp de vol de l’Avinguda Catalunya amb activitats per fer en família.

Al llarg dels quatre dies del festival, el visitant pot gaudir de l’espectacle de veure volar més de 50 globus, participar de les diferents activitats programades o bé enlairar-se en un globus, a la vegada que els equips participants duen a terme diferents proves d’exhibició i de competició.

Es reedita un any més el projecte experimental dels Iglús de Vent, teles de globus reciclades que esdevenen construccions efímeres per acollir tota mena d’activitats culturals durant tota la setmana, que realitzaran diverses entitats igualadines per tota la ciutat d'Igualada.

Podeu consultar tot el programa d'activitats, aquí.

 

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar