AGENDA
Arts
Narración
2018
Del 13 al 30 d'abril
  • Igualada
Biblioteca Central

Exposició 'Il·lustradors i lletres de l’Anoia'

Una trentena d’il·lustradors i autors que han publicat la seva obra a la revista Narranación mostraran les seves creacions en una exposició col·lectiva al vestíbul de la Biblioteca Central d’Igualada.

La mostra vol servir per donar a conèixer el talent creatiu a casa nostra i apropar a tothom la passió per les lletres i l’art que comparteix tot l’equip de Narranación. Concretament a l’exposició, s’hi podran veure fragments dels relats que s’han publicat en els dos primers números en paper de la revista i la il·lustració que els acompanya, així com un breu esbós biogràfic tant de l’autor com del dibuixant. Els visitants també es trobaran amb la creació col·lectiva d’un «cadàver exquisit», una obra desplegable on cadascú ha plasmat la seva peculiar visió de Frankestein coincidint amb la celebració dels 200 anys de vida d’aquest personatge creat per Mary Shelley.

Els escriptors que hi han participat són: Ita Molins, Vanesa Carcasona, Josep Sampere, Jesús Cerezo, Rafa Moya, Josep Pelfort, Jordi Vendrell, Georgina Guixà, Mireia Rubio, Daniel Clemente, Laura Vivancos, Marc Mateu, Laura Rosich i Javi Fernández. Pel que fa als il·lustradors signen els treballs Gerard Freixes, Marc González, Dani Ramos, Jordi Cortés, Albert Vendrell, Joan Sallent, Sígrid Martínez, Jordi Fabregat, Edu Briñez, Nil Morist, Joana Sardà, Javi Remiseiro i Teresa Suau.

Inauguració: 

Divendres 13 d'abril, 19:30h

Organitza: 

Biblioteca Central d'Igualada i Narranación

Et pot interessar

Exposició 'Art Gran' a Cambrils, 2019
Del 26 d'abril al 24 de maig
Cambrils
Tragèdia al call
Diumenge 5 de maig, 10:30h
Tàrrega
Cor Isquione
Del 5 al 28 d'abril
Vilanova i la Geltrú
Exposició 'PoesiA. Una aproximació a la poesia visual/objectual actual' homenatge a Joan Brossa
Del 23 d'abril al 25 de maig
Reus
Exposició 'L'Esmalt'
Del 13 d'abril a l'1 de juny
Salou
Exposició 'Els colors d’en Pere' de Pere Rebull Kvasnitskaya
Del 2 al 30 d'abril
Cambrils
Dia mundial de la poesia agenda
Del 21 de març al 28 d'abril
La Pobla de Segur