AGENDA
Arts
Narración
2018
Del 13 al 30 d'abril
  • Igualada
Biblioteca Central

Exposició 'Il·lustradors i lletres de l’Anoia'

Una trentena d’il·lustradors i autors que han publicat la seva obra a la revista Narranación mostraran les seves creacions en una exposició col·lectiva al vestíbul de la Biblioteca Central d’Igualada.

La mostra vol servir per donar a conèixer el talent creatiu a casa nostra i apropar a tothom la passió per les lletres i l’art que comparteix tot l’equip de Narranación. Concretament a l’exposició, s’hi podran veure fragments dels relats que s’han publicat en els dos primers números en paper de la revista i la il·lustració que els acompanya, així com un breu esbós biogràfic tant de l’autor com del dibuixant. Els visitants també es trobaran amb la creació col·lectiva d’un «cadàver exquisit», una obra desplegable on cadascú ha plasmat la seva peculiar visió de Frankestein coincidint amb la celebració dels 200 anys de vida d’aquest personatge creat per Mary Shelley.

Els escriptors que hi han participat són: Ita Molins, Vanesa Carcasona, Josep Sampere, Jesús Cerezo, Rafa Moya, Josep Pelfort, Jordi Vendrell, Georgina Guixà, Mireia Rubio, Daniel Clemente, Laura Vivancos, Marc Mateu, Laura Rosich i Javi Fernández. Pel que fa als il·lustradors signen els treballs Gerard Freixes, Marc González, Dani Ramos, Jordi Cortés, Albert Vendrell, Joan Sallent, Sígrid Martínez, Jordi Fabregat, Edu Briñez, Nil Morist, Joana Sardà, Javi Remiseiro i Teresa Suau.

Inauguració: 

Divendres 13 d'abril, 19:30h

Organitza: 

Biblioteca Central d'Igualada i Narranación

Et pot interessar

Exposició 'Mirades nues' de Haidé Costa
Del 20 de setembre al 9 de desembre
Tarragona
Del 28 de setembre al 28 d'octubre
Vilanova i la Geltrú
Exposició 'Parelles Artístiques'
Del 28 de setembre al 14 d'octubre
Valls
Presos polítics
Del 28 de setembre al 12 d'octubre
Riudoms
Antonio Mestre
Del 10 al 23 d'octubre
Lleida
Del 7 de juliol al 30 de setembre
Castelló d'Empúries
Robert Capa
Dijous 27 de setembre, 19h
Lleida
Del 21 de setembre al 4 de novembre
Vilafranca del Penedès