Arts
,
2018
Del 7 al 20 d'abril
L'Empremta
Igualada

Exposició 'Quartada: 924 dies de disseny a vuit mans'

Exposició dels projectes dels tres anys de l’estudi de disseny i comunicació Quartada Estudi. L’equip està format per quatre igualadins que van coincidir en els seus estudis a l’Escola Gaspar Camps d’Igualada. Cap a l’estiu del 2015, arran d’un encàrrec que els va fer la Coll@nada per dissenyar el cartell de Festa Major, el Pau Parcerisas, la Mariona Pujol, l’Albert Soler i l’Albert Vendrell van decidir constituir-se com a estudi.

Arriben ara als 924 dies d’història. Una trajectòria curta però intensa que els ha permés fer la seva primera exposició amb un recull de projectes molt diversos, des dels que han passat més desapercebuts fins als que han obtingut més reconeixement. “Per l’exposició hem remenat tots els calaixos de l’estudi per poder-vos ensenyar els esbossos de propostes inicials i els camins que haurien pogut seguir algun dels projectes si haguéssim tirat endavant una altra idea”, apunten.

Amb aquesta intenció de mostrar la importància del procés creatiu, l’exposició vol apropar la ciutat a la passió dels quatre joves: el disseny, i a la seva manera de treballar com a equip. Entre els seus projectes destaquen el cartell d’aquest any del FineArt, els dissenys de la cervesa igualadina La Lenta, el cartell de Carnaval del 2016 i molts d’altres.

Horari: 

La sala estarà oberta al públic de 18h a 20:30h el divendres 13, el dissabte 14 i divendres 20 d’abril.

  • imatge de control 1per1