Jump to navigation
Divendres 29 de març, 11:30h
Divendres 29 de març, 12h
Dies 29 i 30 de març, 10h
Dissabte 30 de març, 11h
Del 28 al 30 de març
Dies 26 i 30 de març, 12h
Dies 29 i 30 de març, 12h
Del 23 al 31 de març
Nova activitat dins del programa familiar Creactiva’t al Museu.
El Museu de la Pell d’Igualada, en col·laboració amb el Col·lectiu Eixarcolant, proposen un taller de gelats, granissats i batuts elaborats amb plantes silvestres locals. En el taller es proposen aquests postres estiuencs i refrescants, alhora que originals i saludables, amb opcions diferents per donar-los gustos, textures i colors atractius, tot utilitzant espècies silvestres comestibles i varietats agrícoles tradicionals.
L’activitat es dirigeix a famílies amb infants a partir de 5 anys.
Activitat gratuïta Aforament limitat i admissió segons ordre d’arribada.
Web Museu de la Pell