Espectacles
,
2021

Teatre 'La lleugeresa i altres cançons'

Es pot fer un espectacle a partir de l'obra d’un filòsof? Poden les idees crear acció, música i imatges? Els autors Ivan Benet i Víctor Borràs s'han impregnat del pensament filosòfic del sociòleg francès Gilles Lipovetsky per afrontar el concepte "lleugeresa", que remet a la superficialitat, la inconstància, la inestabilitat, la insubstancialitat, allò flotant i canviant.

'La lleugeresa i altres cançons' és una producció de la companyia anoienca Teatre Nu i el debut del conegut Ivan Benet com a director. Una obra a mig camí entre el monòleg interior i un musical al més pur estil David Lynch. Un recital interpretatiu on la polifacètica Aida Oset canta, toca la guitarra elèctrica, punxa i juga amb la precisió del moviment i la dansa contemporània.

Horari: 

Divendres i dissabte: 20h
Diumenge: 19h

Sinopsi: 

Una infermera ha hagut de deixar la feina: tancada a casa seva es mira al mirall i no es reconeix. Reconstrueix els fets en forma de monòleg interior. A través de les cançons alleugerirà la seva condició d'animal hipermodern. Un thriller musical. Què va passar el dia D a l'hora H?

Preu: 

16€ | 13€ amb descomptes
Compra entrades aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1