Activa't
,
2016
A partir del 8 de març
En diferents equipaments
El Pont de Vilomara i Rocafort

Actes pel Dia Internacional de la dona treballadora

Al programa que hem preparat trobareu tot un seguit d'actes per a tots els públics.
El dimarts 8 de març, a les 18h s’inaugura l’exposició de fotografies 'A Càmera Lenta' que mostra imatges de diferents 'Dones del Món'. Hi haurà una xerrada col·loqui, en primera persona, de les sensacions, emocions i experiències que van sentir els autors del projecte (Àngel Amargant i Marta Vilanova).
Durant tota la setmana, a la Biblioteca, farem memòria històrica de les dones del municipi, amb la recollida i exposició de fotos antigues de dones del poble.
El divendres 18 de març, a partir de les 17h, al Centre Cívic 'Evaristo de la Torre' hi haurà una classe de Bollywood, on podreu divertir-vos tot aprenent aquest estil de ball que caracteritza les produccions cinematogràfiques de la Índia.
El mateix divendres 18 de març, a les 21h, també al Centre Cívic 'Evaristo de la Torre' hi haurà el Primer Sopar de Dones del Pont de Vilomara i Rocafort, Un sopar que, a més, estarà amenitzat amb l’espectacle “Relacions, Liposuccions i altres Embolics. Caldrà recollir tiquet a l’Ajuntament per poder assistir al sopar.
I per acabar la commemoració d’aquest diada tant important, estem preparant una sortida sorpresa que es farà durant el mes d’abril. Tothom que vulgui anar-hi haurà d’inscriure’s a la Casa de la Cultura.

Organitzen: Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort.
Col·laboren: SIAD del Consell Comarcal del Bages, la Biblioteca i la Diputació de Barcelona.

  • imatge de control 1per1