Música
,
2016
Divendres 1 d'abril, 00h
Voila! Cafè-Teatre
Manresa

Concert 'Camí del far', de Lu Rois

Lu Rois (Sabadell, 1990) és pianista, compositora i cantant. El seu estil, encabible en la cançó d’autor, no deixa ningú indiferent i es que els seus directes son una experiència gairebé mística que cal viure almenys una vegada a la vida. Cançons en català, melodies infinites amb el piano i una veu plena de sensibilitat i caràcter. Aquests son alguns dels ingredients que descobrirà qui vegi la Lu Rois en directe.
Una de les joies més ben guardades del nostre país que conquista escenari que trepitja i públic que la va a veure. I es que no en va després de gaudir de la seva música en concert, desperta reaccions com aquesta:
'Amb el directe de la Lu Rois vam descobrim que ella és frescor, és intensitat, és (dis)contínues fiblades a l’estómac i és llàgrimes als ulls; és silenci mentre afina la veu, molt aguda, i és no-respiració  mentre dibuixa melodies amb els dits. La Lu Rois canta, toca el teclat, la melòdica i l’acordió. Aconsegueix que la gent calli, escolti, atengui i quedi absorbida en melodies dolçament intenses'.

Preu: Taquilla inversa.

  • imatge de control 1per1