AGENDA
Fires i festes
Cavalcada Jove | Festa dels Traginers de Balsareny 2017
2017
Dissabte 18 de gener
  • Balsareny
Itinerant

Festa dels Traginers 'Cavalcada dels Traginers Joves'

En el marc de la Festa dels Traginers de Balsareny, el dissabte 18 de febrer, despres de l'Obertura del Rebost del Traginer, de l'Exposició Antològica de Fotografia i de la Taverna del Traginer tindrà lloc, després del gran Repic de Campanes, l'inici de la Cavalcada dels Traginers Joves, una mostra amb caire de treball on es veuran als traginers carregant femeres, pedreres, gerres de mel, feixos de llenya, lleteres, sorreres, gàbies, arnesos, el carro de la bota i cinc carros d'escalada petits. Al seu pas per la plaça de l'Església hi haurà la Benedicció, presidida pels mossens Xavier Castelló i Baille i Joan Bajona i Pintó.
Formaran la Cavalcada Jove la Pubilla, Dama i Hereu de Balsareny, la Formació Jove de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès i els Tabalons Xàldiga de Manresa; també la Banderera, Queralt Bonet Puig, acompanyada dels dos cordionistes, l'Iker Ambrós i la Júlia Soler. El recorregut passarà pel carrer Carrilet, la ctra. de Moià, la ctra. de Manresa, la baixada del Torrent, el carrer de la Creu, el carrer Sant Domènec, el de l'Àngel Guimerà, la plaça de l'Ajuntament, la de l'Església, elñ carrer de la Creu, la baixada del Torrent, la ctra. de Manresa i el carrer Ponent, per finalitzar davant la Sala Sindicat, on les bandes actuaran a l'espera de l'actuació de dansaires.

Més informació aquí.

Et pot interessar

Diumenge 25 de març, 11h
Santa Margarida i els Monjos
Dj Warsaw + Buff Bay
Dissabte 31 de març, 1h
Manresa
Pack Quinze vint-i-dos
Dies 24 i 25 de març
Manresa
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 11 de juliol, 22:30h
Lleida
Bar Itàlia
Fins l'1 d'abril
Vilanova i la Geltrú
Dissabte 31 de març, 20:30h
Vilafranca del Penedès
La Passió d'Ulldecona 2018
Diumenge 15 d'abril, 16:30h
Ulldecona
Exposició 'Olga Sacharoff: pintura, poesia i emancipació'
Del 25 de novembre al 2 d'abril
Girona