Fires i festes
,
2016
Del 29 d'abril a l'1 de maig
Diversos espais
Òdena

Festa Major

Des del 29 d'abril fins l'1 de maig, inclosos ambdòs dies, es duran a terme les diferents activitats de la Programció de la Festa Major d'Òdena 2016.

Hi haurà activitats de diferents aspectes: cercaviles, diferents activitats esportives (handbol, petanca, futbol i bàsquet), teatre per a menuts i també ball amb orquestra, a més d'una gimcana familiar.

I tornarà la galeria odenenca que fa anys que no es realitzava, amb les obres d'artistes odenencs com a protagonistes. També hi haurà discoteca mòbil dins d'un iglú inflable.

I el darrer dia de festa, l'1 de maig, serà un dia ben complet amb el 67è gran Premi Ciclista d'Òdena (inclòs en la categoria de Grans Clàssiques), la novetat del nou grup de batucada d'Òdena que donarà pas a la Proclamació dels membres del món del pubillatge, el XLVè Concurs de Colles Sardanistes d'Òdena, no hi faltarà la missa a l'Església Sant Pere Apòstol, aquesta vegada cooficiada, i a la tarda serà el torn de les Crespelles. Primer hi haurà la recollida de la bandera de Crespelles, Cercavila i el Ball de Crespelles. I posarà punt i final, l'animació amb La Xaranga Ho Peta, que també hi serà el primer dia de festa passant pel nucli, el Pla de la Masia i l'Espelt d'Òdena.

Podeu consultar tot el programa en el següent enllaç.

  • imatge de control 1per1