Arts
,
2015
Del 25 al 29 de novembre
Teatre Municipal l'Ateneu
Igualada

Zoom Festival

Del 25 al 29 de novembre torna una nova edició del Festival Zoom, el festival Internacional de Ficció per a televisió, a Igualada. Una cita imperdible per a tots els amants de la ficció per a televisió de Catalunya, l’Estat Espanyol i d’arreu del món.

El Festival Zoom és pioner per ser el primer certamen en apostar per la ficció televisiva a la gran pantalla. Creat el 2003, es va originar tenint les tvmovies com a columna vertebral de la programació i, durant la seva trajectòria, ha anat incorporant seccions que inclouen altres formats televisius i altres plataformes audiovisuals.

A part de les tvmovies nacionals i internacionals de la Secció Oficial, al llarg dels cinc dies del Zoom es podran veure els habituals i exitosos curtmetratges, així com les seccions Zoom Especial; Zoom Didàctic, per a les escoles de la comarca de l’Anoia; Zoom Docs, amb els millors documentals per a televisió i la secció de curtmetratges i websèries Zoom Jove, programada pels igualadins Joan Fitó i Marta Berenguer. També, un any més tindran lloc les Zoom Class, les classes magistrals per a joves professionals del Zoom, i el 2on Showcase de Pilots de Ficció a Barcelona.

La novetat d’enguany, pel que fa a les seccions, es la nova Secció KM0, que presenta propostes de joves creadors de la comarca de l’Anoia.
 

Inauguració: Dimecres 25 a les 20:30h, amb l'estrena en prímicia del film 'Fassman, l'increïble home radar' de Joaquim Oristrell.

Cloenda i lliurament de premis: Dissabte 28 a les 21:00h.
Previament a les 18h, es projectarà un capítol inèdit de la sèrie Merlí, amb la presència dels protagonistes de la sèrie i de l’equip tècnic.

Podeu consultar tota la programació del festival, aquí.

Entrades del Zoom Festival (Secció Oficial, ReZoom i gala de cloenda): es poden comprar anticipadament en aquest enllaç o al mateix Ateneu Igualadí, una hora abans de cada projecció.
Entrades a la resta de seccions: Gratuïtes fins a completar aforament.

Més info:
www.zoomigualada.org/
http://surtdecasa.cat/centre/arts/zoom-festival-ficcio-de-lluny-i-de-prop

  • imatge de control 1per1