Cartellera

Ateneu Cinema - Igualada

Carrer Sant Pau, 9
08700 Igualada

El Grinch

El Grinch

Sinopsi

Cada any, per Nadal, els vilatans pertorben la seva pacífica solitud amb celebracions cada vegada més desmesurades, lluminoses i sorolloses. Quan els Quién declaren que aquest any prepararan un Nadal el triple de gran, el Grinch se n'adona que només hi ha una manera de recuperar una mica de pau i silenci: robar el Nadal. Per això, decideix fer-se passar per Santa Claus la Nit de Nadal, aconseguint un ren molt peculiar per tirar del seu trineu. Mentrestant, a Villa Quién, una dolça nena anomenada Cindy-Lou, desbordant d'esperit nadalenc, planeja amb els seus amics atrapar a Santa Claus durant la seva visita durant la Nit de Nadal per donar-li les gràcies per ajudar la seva treballadora mare. Tot i això, a mesura que s'aproxima la nit màgica, les seves bones intencions amenacen amb xocar amb les del Grinch, molt més perverses. Aconseguirà Cindy-Lou complir el seu desig de conèixer Santa Claus? Aconseguirà el Grinch posar fi a la bogeria nadalenca dels Quién d'una vegada per totes?

Horaris: 

Del 14 al 20 de desembre
Divendres: --
Dissabte: --
Diumenge: 17:00h
Dilluns: 17:30h
Dimarts: --
Dimecres: 18:45h
Dijous: --
 

VOS
Cinema Paradiso

Cinema Paradiso

Sinopsi

'Cinema Paradiso' és una història d'amor pel cinema. Narra la història d'un nen d'un poblet italià, en què l'únic passatemps és anar al cinema. Subjugat per les imatges en moviment, Salvatore creu cegament que el cinema és màgia; però, un dia, Alfredo, l'operador, accedeix a ensenyar-li al petit els misteris i secrets que s'oculten darrera d'una pel·lícula. Salvatore va creixent i arriba el moment en què ha d'abandonar el poble i buscar-se la vida. Trenta anys després, rep un missatge, en què li comuniquen que ha de tornar a casa.    

  

Horaris: 

Diumenge 16 de de desembre: 21:30h

VOS
Viudas

Viudas

Sinopsi

Adaptació cinematogràfica de 'Las viudas' ('Widows'), minisèrie britànica del 1983, aquí ambientada al Chicago actual, sobre quatre dones amb res en comú excepte un deute heretat per les activitats criminals dels seus difunts marits. Verónica (Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) i Belle (Cynthia Erivo), decideixen agafar les regnes del seu destí i conspiren per forjar-se un futur amb les seves pròpies normes. Amb guió de Gillian Flynn ('Perdida').

Horaris: 

Del 14 al 20 de desembre
Divendres: --
Dissabte: --
Diumenge: 19:00h
Dilluns: 19:30h
Dimarts: --
Dimecres: 20:45h
Dijous: 17:30h (VOS)