Cartellera

Cine Club Manresa

Auditori Plana de l'Om
Plana de l'Om, s/n
08241 Manresa

En cuerpo y alma

En cuerpo y alma

Sinopsi

Maria comença a treballar com a supervisora en un escorxador de Budapest, però aviat comencen a sorgir xafarderies i rumors sobre ella. Durant el dinar opta sempre per seure sola i és conscient dels seus deures i obligacions amb una estricta afecció a les normes. El seu món està format per xifres i dades impreses en la seva memòria des de la primera infància. Endre, el seu cap, és un tipus tranquil. Tots dos començaran a conèixer-se lentament. Ànimes bessones, se sorprendran de compartir els mateixos somnis. Amb cautela, intentaran convertir aquests somnis en realitat.

Horaris: 

Diumenge 4 de novembre: 18:30h

Les malifetes d'Emil

Les malifetes de l'Emil

Sinopsi

A Katthult de Lönneberga (Smaland) hi viu l’Emil amb la seva germana petita Ida, els seus pares, el granger i la minyona. A l’Emil li agrada molt jugar però sovint acaba fent malifetes. Per això el tanquen al magatzem de la llenya on, en lloc de posar-se trist, aprèn a tallar figures de fusta. Aviat algú el deixarà sortir i s’empescarà una nova trapelleria.

      

Horaris: 

Diumenge 11 de novembre: 12:00h

Destinos

Destinos

Sinopsi

En una reunió amb el seu banquer, el propietari d'un petit negoci, que es guanya la vida conduint un taxi, descobreix que ha de pagar un suborn per obtenir un préstec. El comitè que va revisar la seva queixa d'extorsió ara li vol cobrar. Fora de si, dispara el banquer i es dispara a si mateix. L'incident causa enrenou a nivell nacional, qüestionant el desencant de la societat. Mentrestant, 6 taxistes i els seus passatgers es desplacen enmig de la nit, cada un d'ells amb l'esperança de trobar un futur millor.

Horaris: 

Diumenge 11 de novembre: 18:30h

Sin amor (Loveless)

Sin amor (Loveless)

Sinopsi

Una parella que passa per un divorci ha d'unir forces per trobar el seu fill, desaparegut després d'una de les seves baralles.

Horaris: 

Diumenge 18 de novembre: 18:30h

Silencio

Silencio

Sinopsi

Segona meitat del segle XVII. Dos sacerdots jesuïtes portuguesos emprenen un viatge al Japó per a trobar el seu mentor que, segons es rumoreja, ha renunciat a la seva fe després de ser perseguit i torturat.

Horaris: 

Dimarts 20 de novembre: 19:30h

Las distancias

Las distancias

Sinopsi

Olivia, Eloy, Guille i Anna viatgen a Berlín per visitar per sorpresa al seu amic Comas que compleix 35 anys. Però no els rep com ells esperaven i durant el cap de setmana les seves contradiccions afloren i l'amistat es posa a prova. Junts descobriran que el temp i la distància poden canviar-ho tot.

Horaris: 

Dijous 22 de novembre: 20:00h

Custodia compartida

Custodia compartida

Sinopsi

Myriam i Antoine Besson s'han divorciat, i Myriam sol·licita la custòdia exclusiva del seu fill Julien per protegir-lo d'un pare que ella diu que és violent. Antoine defensa el seu cas com un pare menyspreat, i el jutge del cas sentencia a favor de la custòdia compartida. Guardat com a ostatge del creixent conflicte entre els seus pares, el jove Julien es veu empès al límit. 

Horaris: 

Diumenge 25 de novembre: 18:30h

El regal de la Molly Monster

Sinopsi

La Molly Monstre és l'única i molt estimada filla d'en Popo i l'Etna Monstre. La seva vida transcorre en l'entorn familiar, jugant amb el seu millor amic, l'Edison, una joguina de corda que té vida pròpia. Però quan la seva mare pon un ou (que covarà el pare), la Molly emprèn un viatge que canviarà el seu lloc a la família. El viatge la durà lluny de casa seva, travessant les Muntanyes Molt Molt Salvatges i fins a l'illa de l'Ou, on es reunirà amb el pare i la mare i amb el seu nou germanet minimonstre.

Horaris: 

Dissabte 1 de desembre: 18:00h

L'hivern i la primavera al regne d'Escampeta

L'hivern i la primavera al regne de l'Escampeta

Sinopsi

Primera part de la tetralogia de producció francesa Les quatre saisons de Lleó i que consta dels dos primers capítols.

Horaris: 

Diumenge 30 de desembre: 12:00h