Cartellera

Cine Club Manresa

Auditori Plana de l'Om
Plana de l'Om, s/n
08241 Manresa

El sacrificio de un ciervo sagrado

El sacrificio de un ciervo sagrado

Sinopsi

Steven és un eminent cirurgià casat amb Anna, una respectada oftalmòloga. Viuen feliços al costat dels seus dos fills, Kim i Bob. Quan Steven fa amistat amb Martin, un nen de setze anys sense pare, a qui decideix protegir, els esdeveniments donen un gir sinistre. Steven haurà d'escollir entre cometre un impactant sacrifici o arriscar-se a perdre-ho tot.

Horaris: 

Diumenge 16 de setembre: 18:30h

Amante por un día

Amante por un día

Sinopsi

Després d'una ruptura, una noia de 23 anys torna a casa del seu pare. Allí descobreix que ell té una relació amb una jove de la seva mateixa edat. 

Horaris: 

Diumenge 23 de setembre: 18:30h

A Ghost Story

A Ghost Story

Sinopsi

Un músic mor en un accident de cotxe i torna com un fantasma a la casa on vivia amb la seva dona.

Horaris: 

Diumenge 30 de setembre: 18:30h

Un final feliz (Happy End)

Un final feliz (Happy End)

Sinopsi

La pel·lícula gira al voltant d'una família burgesa que té una empresa a Calais, al costat dels campaments on viuen milers de refugiats. 

Horaris: 

Diumenge 14 d'octubre: 18:30h

Correspondencias

Correspondencias

Sinopsi

Seguint la línia que separa documental i ficció, la cineasta portuguesa segueix Jorge de Sena, qui va ser obligat a abandonar el seu país. Primer va emigrar al Brasil, i més tard als Estats Units. Mai va tornar a Portugal durant un exili de 20 anys, mantenint en aquest temps una epistolar correspondència amb Sophia de Mello Breyner Andersen. Aquelles cartes són el testimoni de la profunda amistat entre dos poetes, cartes d'anhel i desig per «omplir anys de distància amb hores de conversa». Així, a través d'extractes i versos, un diàleg s'estableix revelant opinions divergents de la mateixa manera que un llaç ferm, així com els esforços per preservar-lo fins el seu últim alè.
 

Horaris: 

Diumenge 21 d'octubre: 18:30h

100 días de soledad

100 días de soledad

Sinopsi

José Díaz es reclou a la seva cabanya al Parc Natural de Redes (Astúries) durant un llarg període de cent dies, sent autosuficient i desconnectant-se absolutament del món real i dels seus avanços. No té electricitat, ni mòbil, ni televisió, ni ordinador, ni rellotge... Només l'home amb la naturalesa.

Horaris: 

Divendres 26 d'octubre: 20:30h

El meu amic Van Gogh

Sinopsi

Jo és una nena canadenca que gràcies a un concurs escolar aconsegueix una beca per anar a una escola d’art per perfeccionar la seva afició per la pintura. El seu heroi és Vicent Van Gogh i a través de la vida i obra d’aquest personatge viurà grans aventures.

Horaris: 

Dissabte 27 d'octubre: 18:00h

Caras y lugares

Caras y lugares

Sinopsi

Col·laboració entre la veterana directora Agnès Varda i l'artista gràfic urbà i fotògraf JR, un jove francès conegut per les seves impactants obres visuals que consisteixen en enormes intervencions gràfiques als carrers i terrats de diverses ciutats de tot el món.

Horaris: 

Diumenge 28 d'octubre: 18:30h

En cuerpo y alma

En cuerpo y alma

Sinopsi

Maria comença a treballar com a supervisora en un escorxador de Budapest, però aviat comencen a sorgir xafarderies i rumors sobre ella. Durant el dinar opta sempre per seure sola i és conscient dels seus deures i obligacions amb una estricta afecció a les normes. El seu món està format per xifres i dades impreses en la seva memòria des de la primera infància. Endre, el seu cap, és un tipus tranquil. Tots dos començaran a conèixer-se lentament. Ànimes bessones, se sorprendran de compartir els mateixos somnis. Amb cautela, intentaran convertir aquests somnis en realitat.

Horaris: 

Diumenge 4 de novembre: 18:30h

Les malifetes d'Emil

Les malifetes de l'Emil

Sinopsi

A Katthult de Lönneberga (Smaland) hi viu l’Emil amb la seva germana petita Ida, els seus pares, el granger i la minyona. A l’Emil li agrada molt jugar però sovint acaba fent malifetes. Per això el tanquen al magatzem de la llenya on, en lloc de posar-se trist, aprèn a tallar figures de fusta. Aviat algú el deixarà sortir i s’empescarà una nova trapelleria.

      

Horaris: 

Diumenge 11 de novembre: 12:00h

Destinos

Destinos

Sinopsi

En una reunió amb el seu banquer, el propietari d'un petit negoci, que es guanya la vida conduint un taxi, descobreix que ha de pagar un suborn per obtenir un préstec. El comitè que va revisar la seva queixa d'extorsió ara li vol cobrar. Fora de si, dispara el banquer i es dispara a si mateix. L'incident causa enrenou a nivell nacional, qüestionant el desencant de la societat. Mentrestant, 6 taxistes i els seus passatgers es desplacen enmig de la nit, cada un d'ells amb l'esperança de trobar un futur millor.

Horaris: 

Diumenge 11 de novembre: 18:30h

Sin amor (Loveless)

Sin amor (Loveless)

Sinopsi

Una parella que passa per un divorci ha d'unir forces per trobar el seu fill, desaparegut després d'una de les seves baralles.

Horaris: 

Diumenge 18 de novembre: 18:30h

Silencio

Silencio

Sinopsi

Segona meitat del segle XVII. Dos sacerdots jesuïtes portuguesos emprenen un viatge al Japó per a trobar el seu mentor que, segons es rumoreja, ha renunciat a la seva fe després de ser perseguit i torturat.

Horaris: 

Dimarts 20 de novembre: 19:30h

Custodia compartida

Custodia compartida

Sinopsi

Myriam i Antoine Besson s'han divorciat, i Myriam sol·licita la custòdia exclusiva del seu fill Julien per protegir-lo d'un pare que ella diu que és violent. Antoine defensa el seu cas com un pare menyspreat, i el jutge del cas sentencia a favor de la custòdia compartida. Guardat com a ostatge del creixent conflicte entre els seus pares, el jove Julien es veu empès al límit. 

Horaris: 

Diumenge 25 de novembre: 18:30h

El regal de la Molly Monster

Sinopsi

La Molly Monstre és l'única i molt estimada filla d'en Popo i l'Etna Monstre. La seva vida transcorre en l'entorn familiar, jugant amb el seu millor amic, l'Edison, una joguina de corda que té vida pròpia. Però quan la seva mare pon un ou (que covarà el pare), la Molly emprèn un viatge que canviarà el seu lloc a la família. El viatge la durà lluny de casa seva, travessant les Muntanyes Molt Molt Salvatges i fins a l'illa de l'Ou, on es reunirà amb el pare i la mare i amb el seu nou germanet minimonstre.

Horaris: 

Dissabte 1 de desembre: 18:00h

L'hivern i la primavera al regne d'Escampeta

L'hivern i la primavera al regne de l'Escampeta

Sinopsi

Primera part de la tetralogia de producció francesa Les quatre saisons de Lleó i que consta dels dos primers capítols.

Horaris: 

Diumenge 30 de desembre: 12:00h