Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Red Pèrill i el Col·lectiu Biònic

Sortegem 2 entrades + 2 CD's pel concert-presentació 'Enemics de l'anar fent', de Red Pèrill & el Col·lectiu Biònic al Teatre de l'Aurora d'Igualada

Participa en el sorteig de 2 entrades + 2 CD's pel concert-presentació del treball 'Enemics de l'anar fent', de Red Pèrill & el Col·lectiu Biònic al Teatre de l'Aurora d'Igualada, el proper diumenge 13 de març a les 19h
El concurs acaba:
dijous, 10 març, 2016 - 15:00

Red Pèrill és l'alter-ego de Marc Mateu, compositor, teclista, pianista, productor i cantant igualadí que fa soul eclèctic d'autor
Al 2014, després de la dissolució d'Albatros, es va decidir a acabar de polir tot allò que tenia al calaix, i va treure el seu primer disc en solitari dos dies després de deixar de tenir l'edat de Crist, un àlbum anomenat Planeta Crunch. Al 2016 publica el segon, 'Enemics de l'anar fent', aquest cop ja acompanyat d'una banda a la qual anomena El Col·lectiu Biònic.
Li agraden la molsa, les alfombres, els mini-móns, escriure, els patis interiors una mica desolats, anar amb bicicleta quan fa sol, coleccionar ídols en miniatura i objectes sense significat aparent, plantar bombetes en torretes, llegir, tuitejar, ballar, fer jocs de paraules, i fer guinyos auto-referencials com els seus ídols, que són gent com Miles Davis, Fleet Foxes, Stevie Wonder, Jamiroquai, Radiohead, Pink Floyd, Opeth, Guillermo Klein, Els Xipis, Xesco Boix, Mortadelo, Aretha Franklin, o T.Monk, per citar-ne alguns.

Marc Mateu: compositor, teclista, pianista i veu.
Toni Vilaprinyó: baix, veus.
Bernat Ruiz: bateria, percussions
Àlex Almirall: saxofons, trompeta, teclats, sintetitzadors, gong, veus.
Carles Guilera: guitarra.

Sortegem 2 entrades + 2 CD's pel concert-presentació 'Enemics de l'anar fent', de Red Pèrill & el Col·lectiu Biònic al Teatre de l'Aurora d'Igualada, el proper diumenge 13 de març a les 19h, entre tots els encertants a la pregunta que formulem, abans del dijous a les 15h de la tarda. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi util·litzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assisitència abans del divendres a les 15h. En cas contrari, el Teatre de l'Aurora podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.