Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Carles Viarnès

Sortegem una entrada doble per al concert de Carles Viarnès i Alba G. Corral

Participa en el sorteig per aquest divendres 24 (21h) al Teatre de l'Aurora
El concurs acaba:
dijous, 23 novembre, 2017 - 15:00

El pianista i compositor igualadí Carles Viarnès presenta temes del seu darrer treball 'Schematismus' (2016) i ho fa envoltat d'una de les veus influents de l'art audiovisual actual: Alba G. Corral. Una proposta que sedueix els sentits de l'espectador i els atrapa des de la primera nota, des del primer traç.

Viarnès centra el seu treball en la música contemporània amb tocs subtils de l'estètica electrònica i experimental actuals. Al seu últim treball discogràfic, el pianista aposta, encara més, pel minimalisme, per la reducció màxima de les notes, al límit més tènue entre el so i el silenci. Per la seva banda, Alba G. Corral, explora les narratives abstractes, amb actuacions audiovisuals en viu en les quals integra la codificació i l'elaboració, en col·laboració amb el músic i en temps real.

Sortegem una entrada doble per a l'espectacle del proper divendres 24 de novembre a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 23 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi util·litzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assisitència abans del divendres a les 13h. En cas contrari, el Teatre de l'Aurora podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.