Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Celloboe

Sortegem una entrada doble per al concert de Celloboe

Participa en el sorteig per al concert del diumenge 30 (19h) al Teatre de l'Aurora
El concurs acaba:
dijous, 27 abril, 2017 - 15:00

Un original concert de violoncel i oboè, amb l'igualadí Edmon Bosch i la Marta Vara, amb un variat i sorprenent repertori amb autors i arranjaments de diverses èpoques.

Quan un músic es posa davant una partitura no en té prou en saber què hi posa. Ni tan sols en reconèixer totes les notes, acords, ritmes, harmonies, etc. La seva feina consisteix en saber interpretar, posar el talent i la pràctica d'un grapat d'anys d'estudi, hores i esforços al servei de qui l'escolta. Transmetre emocions, donar els matisos necessaris i, finalment, transportar a cadascuna de les persones del públic a indrets que, sovint, ni tan sols pot imaginar. Crear una atmosfera per tal que, el que un dia un autor va plasmar en un paper, sigui escampat arreu amb sensibilitat i respecte vers l'obra original.

Celloboe és el duet format per l'igualadí Edmon Bosch (violoncel) i Marta Vara (oboè). Una formació poc habitual que presenta un original repertori amb obres de Bach i Händel, arranjaments per a aquest duet fets per Salvador Brotons i Juan Jurado, així com composicions del mateix Edmon Bosch.

Sortegem una entrada doble per al concert del proper diumenge 30 d'abril a les 19h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 27 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi util·litzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assisitència abans del divendres 28 a les 13h. En cas contrari, el Teatre de l'Aurora podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.