Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Roger Giménez Trio

Sortegem una entrada doble per al concert de Roger Giménez Trio

Participa en el sorteig per aquest dijous 30 (21h) al Teatre Kursaal
El concurs acaba:
dimecres, 29 novembre, 2017 - 15:00

Roger Giménez Trio presenta el seu primer disc a la sala petita del Kursaal. Un disc que porta el nom de 'Keep Shining' i que es va gravar la primavera-estiu del 2016. Són el conjunt de composicions originals del pianista, que durant els últims anys ha escrit mentre rebia influències musicals i vitals primer a Barcelona, passant per Amsterdam on hi va residir, i actualment un altre cop a Catalunya. Una música fresca, dinàmica, sensible, i sobretot molt sincera del músic sallentí, amb dosis de jazz, groove i mescla de diferents colors i textures en cada un dels temes del disc.

Roger Giménez Trio està format per, a part de Roger Giménez al piano i rhodes, l’Andreu Moreno a la bateria i Jordi Blanes al baix, tots ells músics molt actius i amb una gran presència dins l’escena musical del país.

Junts, doncs, formen un trio enèrgic i potent, trets característics d’aquests tres músics que es fan evident en aquest primer treball que presenten i que segur que no serà l’últim.

Sortegem una entrada doble per al concert del proper dijous 30 de novembre a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dimecres 29 de novembre a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi util·litzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dimecres i haurà de confirmar la seva assisitència abans del dijous a la 13h. En cas contrari, el Teatre Kursaal podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.