Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Per si no ens tornem a veure

Sortegem una entrada doble per al musical 'Per si no ens tornem a veure'

Participa en el sorteig pel divendres 19 (21h) al Teatre de l'Aurora
El concurs acaba:
dijous, 18 octubre, 2018 - 15:00

'Per si no ens tornem a veure' és un projecte que Daniel Anglès feia anys que tenia al cap inspirant-se en comèdies clàssiques com 'Leonci i Lena', 'El joc de l’amor i de l’atzar' o 'Al vostre gust'. Aquest musical de petit format celebra el fet d’estar enamorat i encomana amor arreu per on passa tot recollint excel·lents comentaris de públic i crítica.

Una comèdia romàntica plena d’equívocs on res és el que sembla, farcida de malentesos i de veritats mig dites amb llibret d’Alícia Serrat i música original i en directe de Marc Sambola.

Sinopsi:
Els Reis d’Arden i els de Dumaine arrangen un matrimoni de conveniència per als seus fills, però els prínceps decideixen fugir dels seus respectius reialmes i es fan passar per altres per evitar el matrimoni. El destí que, a vegades té molt sentit de l’humor, fa que es trobin amb les seves falses identitats i s’acabin enamorant sense saber, realment, qui és l’altre.

Sortegem una entrada doble per a la funció del proper divendres 19 a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 18 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi utilitzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assisitència abans del mateix divendres a les 13h. En cas contrari, el Teatre de l'Aurora podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.